Τόνι Σφήνος κατά Πασχάλη: «Θίχτηκα, δεν μετάνιωσα για την ανάρτησή μου» (Vid)
Showbiz

Τόνι Σφήνος κατά Πασχάλη: «Θίχτηκα, δεν μετάνιωσα για την ανάρτησή μου» (Vid)

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πασχάλη και τον Τόνι Σφήνο!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πασχάλης είχε πει στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» για τον Τόνι Σφήνο:

«Αυτό που παρουσιάζει ο Τόνυ Σφήνος είναι δικό του, δεν δείχνει την εικόνα της εποχής του 70’. Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και έχει πολύ επιτυχία και περνάει ο κόσμος ωραία στα προγράμματα του, εμένα δεν μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή».

Μετά την οργισμένη απάντησή του στο facebook, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Mega, Τι λες τώρα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Θίχτηκα γιατί άκουσα τη λέξη «γελοιοποιώ». Προσφέρω χορό, τραγούδι και χιούμορ, όμως δεν γελοιοποιώ τίποτα».

Και συνέχισε ο Τόνι Σφήνος: «Ίσως ήταν αστοχία η χρήση της λέξης γελοιοποιώ. Ο Πασχάλης ήρθε να με δει το 2012, θέλαμε να συνεργαστούμε αλλά δεν έτυχε. όταν το είδα, είπα γιατί τώρα ρε γ@@@@@ το είπε. Ο Τόνι Σφήνος είναι μια ιδιαίτερη περσόνα αλλά όχι πέφτουλας και δεν γελοιοποιεί τίποτα. Είναι πολύ φρέσκο. Είμαι σίγουρος ότι θα το λύσουμε σύντομα. Δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση που έκανα κι έγραψα πολλά για να εξηγήσω γιατί τα πολύ σύντομα πολλές φορές παρερμηνεύονται… Ο Πασχάλης είναι πρότυπο καριέρας».

Δείτε τις δηλώσεις του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved