Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ο ρόλος στις Μέλισσες, η ηλικία και ο έρωτας με την Μαρίζα Ρίζου
Showbiz

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ο ρόλος στις Μέλισσες, η ηλικία και ο έρωτας με την Μαρίζα Ρίζου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στις Άγριες Μέλισσες είναι ο Πέτρος Ορφανίδης, ο ιδεαλιστής εκδότης, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο! Ο ηθοποιός στα 42 του χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του ενώ στην προσωπική ζωή κρατά ένα χαμηλό προφίλ και παρά τα τρία περίπου χρόνια σχέσης με την τραγουδίστρια, Μαρίζα Ρίζου συνεχίζει να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας αφού πάντα διατηρούσε μακριά από τη showbiz τα προσωπικά του.

Ο ρόλος τις Άγριες Μέλισσες – Ο ιδεαλιστής εκδότης

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας, που παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή. Η Ασημίνα, λοιπόν, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, στις Άγριες Μέλισσες, τη σκοτεινή αυτή περίοδο και δίπλα του η Ασημίνα θα ανακαλύψει πολλά, ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό, ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τα όριά της και αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική Σταμίρη.

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;», είπε ο ίδιος

Η σχέση του με τη Μαρίζα Ρίζου

Εδώ και περίπου τρία χρόνια που είναι ζευγάρι, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου απέφευγαν όσο τίποτα να χαρίσουν στους φωτογράφους κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ. Είναι γεγονός πάντως πως τόσο εκείνος όσο και εκείνη είναι αντίθετοι στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.
Οι κοινές τους εμφανίσεις υπήρξαν πάντα εξαιρετικά σπάνιες, ενώ, ακόμα και όταν βγαίνουν μαζί, φροντίζουν να μη γίνονται αντιληπτοί από κάμερες και φωτογράφους.
Πριν γνωριστούν και έρθουν κοντά και τελικά γίνουν ζευγάρι, ο Οδυσσέας ζούσε με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, ενώ η Μαρίζα Ρίζου διατηρούσε σχέση µε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν για την προσωπική ζωή και των δύο.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Κατερίνα Παπαδάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συμβίωσή τους, διατηρώντας, ωστόσο, άριστες σχέσεις αφού έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Την ίδια χρονική περίοδο η σχέση της Μαρίζα Ρίζου και του Κωνσταντίνο Ασπιώτη έφτανε στο τέλος της. Από τότε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

Η σχέση με τα παιδιά του

«Απολαμβάνω από την πρώτη στιγμή και με το γιο μου και τώρα με την κόρη μου κάθε τους στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός, το δέσιμο μαζί τους γίνεται όλο κατ πιο έντονο. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους και να κάνουμε πράγματα. Τα παιδιά μου είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είμαι πολύ δεμένος με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου», εξήγησε στο Hello και συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτό το περνάει κάθε άνθρωπος όταν γίνεται γονιός. Τότε καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα απ' αυτά που σου έλεγαν οι γονείς σου. Όταν μου έρχονται στο μυαλό τέτοιες σκέψεις, προσπαθώ, πριν τις εκφράσω, να τις φιλτράρω και να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του παιδιού που ήμουν, ώστε να δω αν είμαι υπερβολικός ή όχι», έχει πει για τα παιδιά του που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό, Κατερίνα Παπαδάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved