Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Η φωτό μέσα από το μαιευτήριο
Showbiz

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Η φωτό μέσα από το μαιευτήριο

Μπαμπάς ξανά ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (4-10) ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram. Μέσα από το μαιευτήριο και τη γυναίκα του να λάμπει από χαρά και ευτυχία ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Δες το πρώτο στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο

«Το φύλο το ξέρουν οι νονές. Το είδε ο γιατρός και το έστειλε με mail στις νονές για να μας κάνουν πάρτι. Η εγκυμοσύνη της Γαλάτειας είναι λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Είναι αδιάθετη συνέχεια», είχε πει ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενώ είχε αποκαλύψει πως και στις δυο εγκυμοσύνες εκείνος ήταν που της είπε πως είναι έγκυος μιας και το είχε καταλάβει.

«Την πρώτη φορά πήγε να δει την κολλητή της στο Λονδίνο. Πριν φύγει έβλεπα τα σημάδια και όταν πήγα να την πάρω στο αεροδρόμιο της είπα ότι είναι έγκυος. Μου έλεγε όχι και δεν έκανε τεστ. Μετά από μια βδομάδα της πήρα τεστ και βγήκε θετικό.
Αυτή τη φορά, λόγω κορονοϊου όλοι περνάμε δύσκολα και την είδα κάπως μια μέρα. Της λέω είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις. Μου λέει “άσε μας” αλλά έκανε τεστ και ήταν. Παραδίδω μαθήματα», είχε πει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη το ζευγάρι μίλησε για το αν είχε προετοιμαστεί για τον τοκετό, λέγοντας

Γαλάτεια: Επειδή είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, έχω ετοιμάσει ήδη από τότε που ήμουν έξι μηνών τόσο τη βαλίτσα με τα πράγματα μου όσο και τη βαλίτσα του Γιώργου που θα με συνοδεύσει.
Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουν σίγουρη ότι γεννάω. Το είπα στον Γιώργο και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο! Αλλά ο γιατρός μας μας είπε ότι ήταν λάθος συναγερμός.


Γιώργος: Στο πρώτο μας παιδί ήμουν μέσα στον τοκετό και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο. Εγώ που αν δω λίγο αιματάκι, λιποθυμώ, είχα απίστευτη ενέργεια. Το έζησα στο φουλ και θα λέω πάντα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Τώρα ζήτησα από τον γιατρό της να βοηθήσω κιόλας. Θέλω να ξεγεννήσω τη Γαλάτεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved