Πετρετζίκης: Κι όμως η γυναίκα του φόρεσε τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια στο wedding party! Tα είδες;
Showbiz

Πετρετζίκης: Κι όμως η γυναίκα του φόρεσε τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια στο wedding party! Tα είδες;

Αδιαμφισβήτητα ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz ενώ στο wedding party τους φόρεσαν τα πιο εναλλακτικά παπούτσια!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί! Μετά τον γάμο τους, ακολούθησε η βάφτιση του κούκλου γιου τους που πήρε το όνομα, Αχιλλέας!

Ο ίδιος ο σεφ δημοσίευσε την ίδια μέρα στιγμιότυπα από τον γάμο του και σήμερα ανήρτησε ξεχωριστές στιγμές από τα δύο μυστήρια. Συγκεκριμένα ανέφερε στη λεζάντα τν φωτογραφιών στο instagram του:

"27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! 👨‍👩‍👦 Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! 😁 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ❤️"

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτές τις φωτογραφίες είδαμε και τα παπούτσια που επέλεξε η Κωνσταντίνα στο wedding πάρτυ και πραγματικά μας έκανε μια απίστευτα ωραία έκπληξη.

Πέταξε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της και φόρεσε ένα φανταστικό ζευγάρι Λευκά sneakers. Και στιλάτα αλλά και άνετα.

Δες την στη gallery

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved