Καινούργιου: Έκανε το απόλυτο μανικιούρ και ξετρέλανε τις followers της! Δες πώς θα το ζητήσεις
Showbiz

Καινούργιου: Έκανε το απόλυτο μανικιούρ και ξετρέλανε τις followers της! Δες πώς θα το ζητήσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το μανικιούρ που θέλουμε όλες μας το φετινό φθινόπωρο που κάπως δείχνει να πηγαίνει παράλληλα με τον καιρό!

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε ένα από τα πιο hot color trends της σεζόν που δεν είναι άλλο από το χρώμα που έβλεπες παντού και το καλοκαίρι και μιλάμε φυσικά για το πράσινο της μέντας.

Εκτός όμως από το πράσινο της μέντας, το οποίο αν ακόμη δεν έχεις δοκιμάσει, σίγουρα θα το λατρέψεις, έχει κάνει κι ένα απίθανο σχέδιο που είναι η απόλυτη τάση της μόδας στο μανικιούρ! Ποιο είναι αυτό;

Αν πας να το κάνεις θα το ζητήσεις κάπως έτσι: «abstract γαλλικό με γραμμικό σχέδιο». Η Κατερίνα το έκανε και της πάει θαυμάσια.

Αν εσύ έχεις δεν έχεις στα νύχια σου σχήμα «αμύγδαλο» αλλά τετράγωνο ή οβάλ, τότε μη διστάσεις να το το δοκιμάσεις, αρκεί να είναι στο κατάλληλο μήκος.

Δες το στη gallery και αντίγραψέ το.

Η Κατερίνα δεν έχει μόνο μυστικά για τέλεια χέρια. Τα beauty tips της είναι πολλά και τέλεια!

«Επειδή τα ταλαιπωρώ πολύ και βάζω και τρέσες, τα φροντίζω λίγο περισσότερο. Χρησιμοποιώ μετάξι μετά από κάθε λούσιμο γιατί τα κάνει λεία και τα προστατεύει. Και κάνω μάσκες μαλλιών δύο φορές την εβδομάδα και την αφήνω 5 λεπτά να δράσει.

Αγαπάω το ξανθό σαν χρώμα. Μου αρέσουν οι ξανθές και νομίζω ότι μου ταιριάζει. Γενικά νομίζω ότι όταν βρούμε ένα χρώμα που μας ταιριάζει δεν είναι απαραίτητο να το αλλάζουμε. Μπορούμε να “παίζουμε” με το μήκος και τα χτενίσματα, αλλά να είμαστε πιο σταθερές στο χρώμα

Για εμένα πολύ σημαντικό για μία γυναίκα είναι να είναι περιποιημένη. Να μυρίζει όμορφα, τα ρούχα της να είναι προσεγμένα. Ακόμα κι όταν φοράει φόρμες μια γυναίκα πρέπει να είναι περιποιημένη. Τα μαλλιά επίσης είναι σημαντικό να είναι καλοχτενισμένα.», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved