Γιάννης Κουκουράκης: Η αλλαγή στο look του Κωνσταντή την φετινή σεζόν, το ύψος και η ηλικία
Showbiz

Γιάννης Κουκουράκης: Η αλλαγή στο look του Κωνσταντή την φετινή σεζόν, το ύψος και η ηλικία

Ο Γιάννης Κουκουράκης  είναι από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για την εμφάνισή του.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως Κωνσταντής στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός, απολαμβάνει με κάθε τρόπο την τηλεοπτική επιτυχία του ρόλου του που έχει αγαπηθεί και μισηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, όπως θα έχεις παρατηρήσει η εμφάνιση του «Κωνσταντή» αλλάζει σχεδόν σε κάθε σεζόν της σειράς. Τον γνωρίσαμε με μουστάκι και επιθετικό αλλά μετά την σχέση του με την Δρόσω, τον είδαμε γλυκό και τρυφερό. Στον 3ο κύκλο, όμως, τον βλέπουμε με μούσι, διαφορετικό ντύσιμο καθώς έχουμε φτάσει στα χρόνια της Χούντας και θλιμμένο.

Αυτή η αλλαγή έχει θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές και έχει κάνει το γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί. Δεν γίνεται να σου περάσει απαρατήρητος.

Τι ύψος να έχει άραγε;

Και δεν είναι μόνο ένας όμορφος, ταλαντούχος και καλός ηθοποιός, είναι και ψηλός όπως θα έχεις παρατηρήσει.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έδωσε την απάντηση μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town.

«Είμαι 1,92μ. Πάντως, όταν βλέπω φωτογραφίες από το λύκειο, γελάω πολύ. Με κοιτάζω και λέω: «Πώς ήμουν έτσι;». Είναι και η ηλικία τέτοια που ακόμα σχηματίζεται ο άνθρωπος και έχει πολλή πλάκα. Γενικά, όμως, νομίζω πως όλοι το παθαίνουμε αυτό με τις σχολικές μας φωτογραφίες. Δεν είμαι η εξαίρεση».

Αυτή είναι η ηλικία του Γιάννη Κουκουράκη

Όσον αναφορά την ηλικία, ο γνωστός ηθοποιός είναι 37 ετών. Ναι καλά διάβασες…

Και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όταν το μάθαμε καθώς δεν του φαίνεται. Ο ίδιος βέβαια έχει δηλώσει πως παρά την ηλικία του δεν σκέφτεται να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Παιδί σίγουρα θα ήθελα να κάνω. Δεν είμαι γαμοφοβικός, απλά είναι ένα στερεότυπο που έχει περάσει ως πρέπει. Ποιος ορίζει το τι εστί οικογένεια; Μπορεί να είμαι το μαύρο πρόβατο. Πάντα πίστευα στην έννοια της οικογένειας και όχι των συμβολαίων. Ο γάμος είναι μια καθαρά οικονομική πράξη. Είναι για να κερδίζουν χρήματα. Το “greek dream” είναι να βάλεις ένα νυφικό και να παντρευτείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved