Ανέστης Βλαχός: Αυτή είναι η περιουσία που άφησε ο ηθοποιός – Τι λέει ο εγγονός του για τη διαμάχη;
Showbiz

Ανέστης Βλαχός: Αυτή είναι η περιουσία που άφησε ο ηθοποιός – Τι λέει ο εγγονός του για τη διαμάχη;

Ανέστης Βλαχός: Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη.

Πλαστή θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου που παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, ο γιός του Ηρακλής, όπως τόνισε μέσω της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν θέλει να προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του με ότι επακολουθήσει» υπογράμμισε ο δικηγόρος του γιου του γνωστού ηθοποιού, κάνοντας λόγο ότι η διαθήκη είναι πλαστή.

Το πρωί της Τρίτης (5-10) στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο εγγονός του ηθοποιού, Ανέστης.

«Είναι δύσκολη η απώλεια, 40 μέρες χωρίς τον παππού μου. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια», είπε και συνέχισε:

«Aυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», πρόσθεσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved