Ματίνα Ζάρα: Αποκάλυψε τον λόγο που ματαιώθηκε ο γάμος με τον Χούτο – Επέστρεψε το μονόπετρο (video)
Showbiz

Ματίνα Ζάρα: Αποκάλυψε τον λόγο που ματαιώθηκε ο γάμος με τον Χούτο – Επέστρεψε το μονόπετρο (video)

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα ΖάραΗ αλήθεια για τη ματαίωση του γάμου τους και οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας για τον λόγο που επέστρεψε το μονόπετρο.

Το ζευγάρι ματαίωσε τον γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας», είχε πει.

Το πρωί της Τρίτης (5-10) η Ματίνα Ζάρα, καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό, αποκάλυψε τους λόγους του χωρισμού αλλά και τον λόγο που επέστρεψε το μονόπετρο.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Λάμπρο. Ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου μέχρι τώρα. Μου έκανε τρεις φορές πρόταση. Το μονόπετρο το έχω επιστρέψει» είπε και τόνισε: «τον έπιασα και του είπα ότι πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Ήταν δική μου πρωτοβουλία. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Καταλάβαμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η σχέση, όλα τέλεια», είπε και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης με τον Λάμπρο. Υπάρχει αγάπη, θέλω να είναι καλά. Θέλω να είναι ευτυχισμένος, δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Λάμπρο από τότε».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved