Τζένη Καζάκου: «Ξέρω ότι αν δεν είμαι καλή στα πρώτα μου βήματα, μπορεί και να εξαφανιστώ»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Ξέρω ότι αν δεν είμαι καλή στα πρώτα μου βήματα, μπορεί και να εξαφανιστώ»

Η Τζένη Καζάκου είναι νέα, όμορφη και διαθέτει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν η υποκριτική ήταν μονόδρομος, για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» και για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα της.

Μεγαλώσατε μέσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Η υποκριτική ήταν για εσάς μονόδρομος;

«Ηταν πάντα η πρώτη μου επιλογή. Κάποια στιγμή, σκέφτηκα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία και την ψυχολογία αλλά πάντα το θέατρο ήταν εκεί. Στη Β' Λυκείου αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική».

Η αναγνωρισιμότητα αυτή σας δημιουργεί άγχος ότι πρέπει να παλέψετε πολύ περισσότερο από κάποιον συνάδελφο σας, εξίσου νέο, για να αποδείξετε την αξία και το ταλέντο σας;

«Ξέρω ότι δεν έχω πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να βρω πιο εύκολα δουλειά, λόγω ονόματος, αλλά ξέρω ότι αν δεν είμαι καλή στα πρώτα μου βήματα μπορεί και να εξαφανιστώ».

Εφέτος κάνετε το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο. Σε λίγες ημέρες κάνουν πρεμιέρα οι «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα». Πώς προέκυψε η συνεργασία με τους Ρέππα – Παπαθανασίου;

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Μου τηλεφώνησε η Ελενα Δημητρακοπούλου, η βοηθός σκηνοθέτη, και μου είπε ότι θα έκαναν casting για τη σειρά και αν θα με ενδιέφερε. Στη συνέχεια μίλησα με τον Μιχάλη (σσ: Ρέππα) για να κανονίσουμε πότε θα γινόταν το δοκιμαστικό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνομιλίας μας είχαμε μεγάλη οικειότητα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Κάναμε το πρώτο δοκιμαστικό μέσω zoom γιατί λόγω του κορωνοϊού ήταν δύσκολο να βρεθούμε από κοντά, διαβάσαμε το κείμενο, ήταν παρών και ο Θανάσης (σσ: Παπαθανασίου) και ένιωθα ότι τα πήγα πολύ καλά. Μετά από δυο-τρεις μέρες με πήραν για ένα δεύτερο δοκιμαστικό και μετά από μία εβδομάδα μου τηλεφώνησαν ότι τελικά επέλεξαν εμένα για τον ρόλο της Λίζας, θυμάμαι ότι περπατούσα στην Ακαδημίας εκείνη τη στιγμή και δεν το πίστευα. Μου έκανε εντύπωση».

Γιατί;

«Είμαι άνθρωπος που θέλω να έχω δια ζώσης επαφή με τον συνομιλητή μου. Τώρα όμως, επειδή οι συνθήκες ήταν πολύ περίεργες και το δοκιμαστικό έγινε μέσα από την κάμερα, δεν ήξερα αν είχα και εγώ, αλλά και εκείνοι, καθαρή εικόνα».

Τι μπορείτε να μας αποκαλύψετε για τον ρόλο σας;

«Η Λίζα είναι μια πολύ γλυκιά και αθώα κοπέλα, αλλά ταυτόχρονα έχει πάρα πολύ πείσμα. Εχει μια εσωτερική δύναμη που παρότι- γύρω της γίνεται πόλεμος, ,βρίσκει πάρα πολλά εμπόδια και λόγω οικογένειας και κοινωνίας, εκείνη πιστά ακολουθεί την επιλογή της. Στην ουσία πάει κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα, Εγώ την αντιμετωπίζω σαν μια μικρή επαναστάτρια».

Βρίσκετε κοινά χαρακτηριστικά μαζί της;

«Εχω το πείσμα της. Την αθωότητα-και την αγνότητα της, όχι, δεν τα- έχω».

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

«Είναι υπέροχο. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα γιατί πεθαίνουμε στα γέλια όλοι. Καθυστερούμε λίγο, αλλά είναι τόσο ωραία η ατμόσφαιρα και βλέπεις ότι η δουλειά σου είναι σε καλό δρόμο. Εύχομαι να περάσουν τόσο ωραία και οι τηλεθεατές».

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Εθνική Ελλάδος της κωμωδίας;

«Είναι ένα μεγάλο σχολείο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δουλεύω μαζί τους. Η Ελισάβετ (σ.σ.: Κωνσταντινίδου) και σ Χρήστος (σ.σ.: Χατζηπαναγιώτης), που κάνουν τους γονείς μου και έχω περισσότερη επαφή μαζί τους, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και εγώ μόνο μαθαίνω δίπλα τους. Οταν πηγαίνω στο γύρισμα είμαι σαν ένα σφουγγάρι που ρουφάει πληροφορίες», είπε στο ΒΗΜΑ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved