Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω να πειραματίζομαι με νέα πράγματα»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω να πειραματίζομαι με νέα πράγματα»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό της, κάτι που αποτυπώνεται και τη φετινή σεζόν μέσα από το «Game of Chefs» του ΑΝΤ1.

Πώς κυλά η φετινή τηλεοπτική σεζόν για εσάς, με ένα νέο πρότζεκτ μαγειρικής;

Είναι μία χρονιά ανταγωνιστική, με πάρα πολλές εκπομπές, σίριαλ, ριάλιτι. Υπάρχει πληθώρα επιλογών και αυτό -κατά τη γνώμη μου- είναι πολύ καλό για όλους εμάς που κάνουμε τηλεόραση μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και για τους τηλεθεατές που έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τι θα δουν. Αναφορικά με το «Game of Chefs» είναι ένα πρότζεκτ μαγειρικό με πολλές ανατροπές λόγω των κανόνων του. Ο τηλεθεατής έχει ακόμη πολλά να δει και νομίζω θα εντυπωσιαστεί. Ακόμη κι εμείς που είμαστε μέρος του παιχνιδιού, δεν ξέρουμε ακόμη πού θα καταλήξει και ποιος θα το κερδίσει. Οσο λοιπόν θα μπαίνουμε στο «ψητό», θα έχει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και οι τηλεθεατές θα το απολαμβάνουν-παρακολουθούν περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι εντελώς νέο για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο στο εξωτερικό σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Οταν σας έγινε η πρόταση από το κανάλι τι σκεφτήκατε; Είναι κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, σε μία σεζόν μάλιστα που η μυθοπλασία ανθεί και σίγουρα θα είχατε προτάσεις για σειρές.

Μου άρεσε πολύ ως πρόταση, θέλω να πειραματίζομαι με νέα πράγματα. Οταν παρακολούθησα αποσπάσματα από το εξωτερικό, με «κέρδισε» ως ιδέα. Οι κριτές (Αγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Ανταμ Κοντοβάς) είναι τρεις αξιόλογοι σεφ, με σημαντική πορεία, οπότε χάρηκα που θα δουλεύαμε μαζί. Οσον αφορά στον ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι με το οποίο έχω ξανασυνεργαστεί υπέροχα, εκτιμώ τους ανθρώπους του, οπότε δεν είχα δεύτερες σκέψεις για τίποτα! Συζητήσεις ναι μεν είχα κάνει, αλλά δεν είχε προχωρήσει κάτι.

Τι σας δυσκολεύει περισσότερο στο εν λόγω φορμάτ;

Η στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησης ενός παίκτη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί κι εγώ θα ήθελα να μην φύγει κανείς, να τους πάρω μία αγκαλιά, να τους πω να μην στεναχωριούνται. Επίσης, το ότι πρέπει να πω κάποια πιάτα τα οποία δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά στη ζωή μου (γέλια). Ολα τα υπόλοιπα είναι πράγματα που μελετώ και η παραγωγή με βοηθά πολύ, υπάρχει σωστή καθοδήγηση και όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι είναι μία δουλειά που απολαμβάνετε πολύ, σωστά;

Πολύ σωστά! Είναι μία οργανωμένη παραγωγή, μία υπέροχη δουλειά, ειλικρινά όλα δουλεύουν ρολόι και αυτό το συναντάς σπάνια στην τηλεόραση. Είναι Βάλσαμο το να είναι όλοι προσηλωμένοι και να δουλεύουν με το 100% του εαυτού τους.

Πηγή: ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved