Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ζουν μαζί στο διαμέρισμα των ονείρων σου, με διακόσμηση που θα λατρέψεις!
Showbiz

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ζουν μαζί στο διαμέρισμα των ονείρων σου, με διακόσμηση που θα λατρέψεις!

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια μαζί και παραπάνω από τα μισά ζουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Μαζί, έφτιαξαν με πολύ μεράκι το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα το έχουν διακοσμήσει όπως ακριβώς ονειρεύονταν.

Στους χώρους επικρατούν οι παλ αποχρώσεις και το ανοιχτό χρώμα ξύλου στα έπιπλα τα οποία είναι σε minimal γραμμές. Όλοι οι χώροι είναι εργονομικοί και λειτουργικοί και ειδικά το σαλόνι έχει ακριβώς όσα χρειάζεται, χωρίς περιττά διακοσμητικά και πολύ... στολισμένο.

Το ζευγάρι έχει δώσει μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια των χώρων του σπιτιού που μοιράζονται με τον σκύλο τους.

Προσφάτως, όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συγκατοίκησή της με τον γνωστό τραγουδοποιό σχολίασε πως: «δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση, ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό, το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο».

Και συνέχισε: «Θα συμβεί 1-2 φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση. Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50 αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα».

Ακριβώς το ίδιο δείχνει να νιώθει και ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος σε παλιότερες δηλώσεις του είχε παραδεχτεί πως ζει με τη σύντροφό του σαν να είναι ήδη παντρεμένοι.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπέροχου σπιτιού του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved