Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η μπομπονιέρα των 5000 ευρώ που βγήκε σε δημοπρασία και οι... χαρτορίχτρες
Showbiz

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η μπομπονιέρα των 5000 ευρώ που βγήκε σε δημοπρασία και οι... χαρτορίχτρες

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη για όλα!

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για την περιβόητη μπουμπουνιέρα από τον γάμο τους που πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία έναντι 5.000 ευρώ. “Τότε μπήκε ο κόσμος μέσα στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μία μπομπονιέρα. Δηλαδή ούτε εγώ την έχω” είπε η ίδια ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτές ήταν “στρατευμένες” για να εξαφανίσουν τον Παπανδρεϊσμό.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Κουβαλούσα στις πλάτες μου 25 χρόνια τον Παπανδρεϊσμό... Με κράτησε όρθια το ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Να καταλάβω δηλαδή, ζώντας με έναν τέτοιο ηγέτη, ότι ήταν καθαρά θέμα πολιτικό”.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε κάποια δημοσιεύματα που τη θέλουν να επισκέπτεται μελλοντολόγους. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά:

“Γράφοντας διάφορες ιστορίες, ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες ή σε χαρτορίχτρες, όλα αυτά τα ψέματα που ακούγονταν ενώ εγώ κουβάλησα τεράστιο βάρος, γιατί το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία. Μην ξεχνάτε ότι μετά ανέλαβα και το γραφείο Πρωθυπουργού”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved