Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος του Νικηφόρου στο Σασμό, η ηλικία και ο επώνυμος νονός του!
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος του Νικηφόρου στο Σασμό, η ηλικία και ο επώνυμος νονός του!

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος δεν σου περνάει απαρατήρητος, καθώς το υποκριτικό του ταλέντο στη σειρά «Σασμός» έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός της γενιάς του και αυτό φαίνεται και από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Δεν είναι και λίγες βέβαια οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει. Κάποιες από αυτές είναι «Το κόκκινο ποτάμι» αλλά και «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Ο ρόλος του Νικηφόρου στο Σασμό

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον Νικηφόρο, μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής μιας και πολλά spoiler που κυκλοφορούν τελευταία τον παρουσιάζουν πιθανόν και ως τον καρπό του έρωτα της Βασιλικής με τον Μαθιό, μυστικό που όμως γνωρίζει μόνο η μητέρα του.

Ο Νικηφόρος έχει δώσει Πανελλαδικές και ετοιμάζεται να πάει με τον φίλο του τον Μανόλη να σπουδάσουν στη Γεωπονική Σχολή Ηρακλείου. Επίσης τα πρώτα καρδιοχτύπια έρχονται στην επιφάνεια με τον έρωτά του για την Τζένη να φουντώνει.

Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί. Η συνέχεια για τον ρόλο του Νικηφόρου θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα καθώς θα τον δούμε να είναι ο πρωταγωνιστής σε πολλά μεγάλα γεγονότα που θα συμβούν στη σειρά.

Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας πέρα από ένα όμορφο και γοητευτικό αγόρι, είναι και ταλαντούχος και εξαιρετικός ηθοποιός, κάτι που έχει αποδείξει όσα χρόνια είναι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Αναρωτιέσαι όμως και εσύ τι ηλικία έχει; Εμείς σου έχουμε την απάντηση…

Ο ηθοποιός είναι 24χρονών και έχει κάνει πολλά κορίτσια μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας να παραμιλούν στο όνομά του.

Ο επώνυμος νονός του

Μια πληροφορία που λίγοι την γνωρίζουν είναι ότι ο Γιώργος Αμούτζας, έχει βαπτιστεί από τον τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του θεάτρου.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε δηλώσει: «Ήμουνα πάρα πολύ μικρός, μόλις δύο ετών, όταν πέθανε. Η βάφτισή μου έγινε το 1998 και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος έφυγε από τη ζωή το 1999.

Δεν πρόλαβα να γνωρίσω το νονό μου. Πέρασαν πολλά χρόνια για να ωριμάσω, να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που μου έβαλε το λάδι. Μεγαλώνοντας, έψαξα για αυτόν, διάβασα, έμαθα, ρώτησα τι έκανε στη διαδρομή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved