The Bachelor: Θυμάστε τη φιναλίστ Βίβιαν; Ο νέος έρωτας και οι σχέσεις της σήμερα με τον Βασιλάκο
Showbiz

The Bachelor: Θυμάστε τη φιναλίστ Βίβιαν; Ο νέος έρωτας και οι σχέσεις της σήμερα με τον Βασιλάκο

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου είναι το κορίτσι που έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό στο περυσινό The Bachelor μιας και ήταν η φιναλίστ μαζί με τη Νικολέτα που διεκδικούσαν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο Παναγιώτης τελικά επέλεξε να έχει στο πλευρό του τη Νικολέτα, παρ' όλο που λίγους μήνες αργότερα η σχέση τους έλαβε άδοξο τέλος.

Η Βίβιαν, σχεδόν έναν χρόνο μετά το φινάλε του ριάλιτι αγάπης, φαίνεται να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, έχει βρει τον έρωτα ξανά στη ζωή της, δηλώνοντας πραγματικά ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Η Βίβιαν επίσης, πλέον διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην Bachelor καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Happy Day, μιλούν συχνά με τον Παναγιώτη στο τηλέφωνο.

Ερωτώμενη αν περίμενε πως δεν θα έχει διάρκεια η σχέση του με τη Νικολέτα, η ίδια απέφυγε να απαντήσει, προτιμώντας να μιλήσει για την όμορφη εμπειρία που βίωσε μέσα στη βίλα, όταν ήταν ακόμα παίκτρια του The Bachelor.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις κοπέλες με τις οποίες έχει κρατήσει επαφή μέσα από το παιχνίδι, η Βίβιαν αποκάλυψε ότι μιλάει με κάποιες όμως τόνισε ότι με τη Σία δεν έχουν καμία επαφή.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον φετινό The Bachelor, Αλέξη Παππά, εκθειάζοντας τη γοητεία του.

Δείτε φωτογραφίες με τη Βίβιαν όπως είναι σήμερα:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved