Γιώργος Χρανιώτης: Τα γενέθλια της συζύγου του, το πάρτι έκπληξη και η διαφορά ηλικίας (video)
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Τα γενέθλια της συζύγου του, το πάρτι έκπληξη και η διαφορά ηλικίας (video)

Τα γενέθλια της γιόρτασε η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη σε ένα μοναδικό πάρτι-έκπληξη που ετοίμασε ο ηθοποιός για εκείνη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τα γενέθλια της Γεωργίας Αβασκαντήρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία κι ένα απόσπασμα από το πάρτι που της ετοίμασε.

«Εχτές το κορίτσι μου είχε γενέθλια και οργανώθηκε πάρτυ-εκπληξάρα κι επεράσαμε όμορφα -όμορφα -όμορφα….Ευχαριστώ τους φίλους και τις φιλενάδες της-μας,που ανταποκρίθηκαν στο πίτς φυτίλι 😟 και ήρθαν ,κρύφτηκαν και τσουπ εμφανίστηκαν ….Θενξ 4 δε ♥️ #birthday #party #dance #cake #μάσα #πιωμα #τεκιλα #margarita #γιουπιιιιι #καιτουχρονου», έγραψε.

Δες το απόσπασμα

Η διαφορά ηλικίας

Το ζευγάρι έχει 15 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι 48 ετών και η αγαπημένη του, Γεωργία 33. Μια διαφορά ηλικίας που ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στον μεγάλο έρωτα που ζουν.

«Η διαφορά ηλικίας δεν την απασχόλησε γιατί έχουν και εκείνοι 13 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Αλλά ναι, μου είπε «Ηθοποιός; Όχι παιδί μου, μην πιστεύεις αυτά που σου λέει. Να σε παραμυθιάσει θέλει!».

Και μένα, όμως νομίζω ότι μου πήρε κάνα τρίμηνο να αποδεχθώ ότι έχω σχέση με ηθοποιό. Μ' έπιασε μια μέρα ο Γιώργος και μου είπε «Άκου να δεις! Αυτή είναι η δουλειά μου. Ή θα την αποδεχτείς ή όχι. Δεν μπορώ να με αμφισβητείς συνέχεια». Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο στη σχέση μας», έχει πει η κούκλα χορεύτρια σε συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved