Νάντια Μπουλέ: Το minimal σπίτι της και οι γωνιές γεμάτες χρώμα
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Το minimal σπίτι της και οι γωνιές γεμάτες χρώμα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Νάντια Μπουλέ μέσα σε ένα ονειρεμένο σπιτικό.

Σε αυτό η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει στεγάσει τον έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ και φυσικά τις ευτυχισμένες στιγμές με την κόρη τους.

Η Νάντια Μπουλέ αρκετές φορές μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι καλόγουστο σε μίνιμαλ τόνους.

Μπορεί να μην έχει επιλέξει εντόνους χρωματισμούς ωστόσο σε κάθε γωνιά υπάρχει χρώμα ανάλογα με τη διακόσμηση. Τα έπιπλα είναι μίνιμαλ και λειτουργικά ενώ τα διακοσμητικά είναι αυτά που προσθέτουν έξτρα στιλ.

Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο είναι το χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους που είναι το λευκό αλλά και το πράσινο ενώ υπερτερεί το ξύλινο στοιχείο. Το σπίτι της είναι πολύ φωτεινό και έχει μια μινιμαλιστική διάθεση.

Ένας από τους χώρους που δείχνει άνετος και πολύ ιδιαίτερος είναι αυτός της κουζίνας.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Παρόλο που ήμαστε πάνω από έξι χρόνια μαζί, με τον Γιώργο δεν είχαμε βάλει ως στόχο την απόκτηση παιδιού. Στο παρελθόν, μάλιστα, η σκέψη της εγκυμοσύνης με φόβιζε ως εξέλιξη μιας σχέσης. Δεν είχα θέσει ποτέ ως προτεραιότητα να γίνω μητέρα - είχα ταλαιπωρηθεί και από μικρή ηλικία με διάφορα ορμονικά και γυναικολογικά θέματα, οπότε σκεφτόμουν ότι, ενδεχομένως για ιατρικούς λόγους, δεν ήταν εφικτό να συμβεί.

Το είχα συζητήσει και με το γιατρό μου, ο οποίος με είχε συμβουλέψει να μην το αφήσω να έρθει πολύ αργά στη ζωή μου, αν και εφόσον το αποφάσιζα. Επίσης, ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο κομμάτι των επαγγελματικών. Η εγκυμοσύνη μου ήρθε να μου δείξει ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται όταν δεν τα προγραμματίζεις ή δεν τα περιμένεις. Γι’ αυτό και έβαλα σε δεύτερο πλάνο το άγχος και τις φοβίες μου και αποφάσισα να τη βιώσω όσο το δυνατόν πιο ήρεμα», εξομολογήθηκε η ίδια πρόσφατα σχετικά με το τι άλλαξε και έθεσε ως στόχο την μητρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved