Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Τρυφερές στιγμές στην Πλάκα (Photos)
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Τρυφερές στιγμές στην Πλάκα (Photos)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη απόλαυσαν τον καφέ τους στην Πλάκα και η καλλονή δημοσίευσε στιγμιότυπα από την βόλτα τους!

Έκαναν τη βόλτα τους, ήπιαν τον καφέ τους και απαθανάτισαν τις τρυφερές στιγμές τους!

Όπως είναι γνωστό, οι δύο νέοι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους ήταν στα Άχλα της Άνδρου απ' όπου και δημοσίευσαν μοναδικές, τρυφερές φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram!

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιο δεν σταμάτησε όλο το καλοκαίρι να ποστάρει φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο!

Ενώ πριν λίγες μέρες είχε ταξιδέψει με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη στο Άμστερνταμ απ' όπου και δημοσίευσαν στιγμιότυπα!

Τους τελευταίους μήνες ο Άγγελος Λάτσιος κάνει παρέα με τη Γαία Μερκούρη και οι δυο τους δεν διστάζουν να μας δώσουν μία γεύση από το πως περνάνε...

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και τώρα η Γαία δημοσίευσε φωτογραφίες από την βόλτα τους στην Πλάκα, όπου απεικονίζονται να πίνουν τον καφέ τους και σε μία εκ των φωτογραφιών του "σκάει" ένα φιλί στο μάγουλο!

Οι δύο νέοι έχουν αναπτύξει μία υπέροχη σχέση και αυτό φαίνεται...

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα τους στην Πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved