Δημήτρης Σκουλός: «Στην αρχή ντρεπόμουν κι ακόμη ντρέπομαι - φωτογράφος είμαι, δεν είμαι γιατρός»
Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: «Στην αρχή ντρεπόμουν κι ακόμη ντρέπομαι - φωτογράφος είμαι, δεν είμαι γιατρός»

Απολαμβάνουμε τον Δημήτρη Σκουλό μέσα από το GNTM στην καρέκλα του κριτή.

Ο αγαπημένος φωτογράφος μίλησε για το αν του είναι δύσκολο να φωτογραφίζεται, αν φωτογραφίζει στην προσωπική του ζωή, για το ριάλιτι μοντέλων του Star και αν περίμενε τη δημοφιλία του.

Σου είναι δύσκολο να φωτογραφίζεσαι;

Όχι, δεν έχω απαιτήσεις. Επιπλέον, λόγω εμπειρίας μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, ξέρω πως η κάμερα γράφει ό,τι βλέπει.

Μπορεί να μην έχεις απαιτήσεις, αλλά δεν παραμένεις φωτογράφος;

Πάντα! Δεν μου είναι όμως δύσκολο να είμαι μπροστά. Φωτογραφίζομαι μόνο όταν πρέπει και νομίζω πως κάνω τη ζωή των συναδέλφων μου εύκολη.

Μετά από τόσα χρόνια, φωτογραφίζεις με το ίδιο κέφι;

Ανάλογα με τη δουλειά. Υπάρχουν κάποιες που μου αρέσουν πολύ και άλλες που είναι απαραίτητο να κάνω, κάτι που ισχύει από την αρχή της καριέρας μου. Για διάφορους λόγους αυτό δεν έχει αλλάξει.

Στην προσωπική σου ζωή φωτογραφίζεις;

Τις κόρες μου. Δεν το κυνηγάω όμως και δεν χρησιμοποιώ κάμερα. Τραβάω με το κινητό μου και απαθανατίζω στιγμές για να τις θυμόμαστε, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι.

Βλέπεις τα πάντα από πρίσμα;

Βλέπω τα πάντα υπό το φωτογραφικό μου πρίσμα. Με τα χρόνια, το μάτι μου πέφτει κατευθείαν πάνω σε εκείνο που θα ωφελήσει ή όχι τη δουλειά.

Πόσο συχνά ή πόσο σπάνια εκπλήσσεσαι επειδή αυτό που καταγράφει ο «ράκος είναι διαφορετικό απ' ό,τι βλέπει το μάτι σου;

Σπάνια. Όταν συμβαίνει, όμως, χαίρομαι. Όταν με διαψεύδει ο φακός, η δουλειά μου γίνεται πιο εύκολη.

Όντας στο «GΝΤΜ 4», είσαι και άνθρωπος της τηλεόρασης πλέον;

Φωτογράφος είμαι, δεν αλλάζει αυτό.

Είσαι όμως περισσότερο ο εαυτός σου σε αυτό τον τέταρτο κύκλο;

Σίγουρα! Τον πρώτο καιρό ένιωθα περίεργα καθώς ήμουν πάντα πίσω και ποτέ μπροστά από κάμερες. Τώρα που έχω συνηθίσει, είναι σαν να μην υπάρχουν κάμερες μπροστά μου. Απλώς κάνω τη δουλειά μου.

Τι είναι το «GΝΤΜ» για σένα;

Μέρος της ζωής μου, και μάλιστα μεγάλο. Αυτό ισχύει και σε πρακτικό επίπεδο καθώς, επειδή έχουμε πάρα πολλά γυρίσματα, που διαρκούν πολλές ώρες και απαιτούν μεγάλη προετοιμασία, η εκπομπή κυριολεκτικά γίνεται σημαντικό μέρος της ζωής μας.

Περίμενες κάτι απ' όλα όσα ήρθαν, την επιτυχία, τη δημοφιλία σου;

Δεν είχα ιδέα από τηλεόραση -δεν έβλεπα καν-, τι σημαίνουν επιτυχία και νούμερα τηλεθέασης. Πλέον όμως το κατάλαβα γιατί το βιώνω όταν, για παράδειγμα, μου μιλούν άνθρωποι στο δρόμο και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ κι ακόμη ντρέπομαι - φωτογράφος είμαι, δεν είμαι γιατρός σε νοσοκομείο να σώζω ζωές.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο;

Τα casting, γιατί μου αρέσει πολύ το αναπάντεχο στοιχείο τους. Απολαμβάνω να είμαι σε φωτογραφίσεις και να βοηθώ τα παιδιά και το φωτογράφο - αυτό είναι άλλωστε και το αντικείμενό μου. Βέβαια, είναι κουραστικό καθώς μπορεί να πάμε το πρωί στο γύρισμα και να φύγουμε τα ξημερώματα.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved