Ελένη Μενεγάκη: Το φθινόπωρο μπήκε και αυτό είναι το αγαπημένο της στυλ!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το φθινόπωρο μπήκε και αυτό είναι το αγαπημένο της στυλ!

Το στυλ της Ελένης Μενεγάκη μας εντυπωσίασε! Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τις εμφανίσεις της.

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι από τις γυναίκες που ακολουθούν πιστά τη μόδα. Τα τελευταία χρόνια την έχουμε δει να ντύνεται πιο απλά στην καθημερινότητά της και έχει υιοθετήσει ένα πιο casual ντύσιμο. Βέβαια, όταν πηγαίνει σε event και εκδηλώσεις, είναι πάντα λαμπερή και μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στυλιστικές της προτιμήσεις.

Μάλιστα, η ίδια έχει τονίσει μέσα από την εκπομπή της ότι παρακολουθεί διάσημες κυρίες πώς ντύνονται και μία συγκεκριμένη γυναίκα ακολουθεί πιστά στο instagram μιας και λατρεύει το ντύσιμό της. Αυτή η κυρία είναι η γνωστή fashion blogger, Chiara Ferragni, την οποία είδε η παρουσιάστρια στο instagram και εντυπωσιάστηκε μαζί της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άλλαξε μόνο στυλ στα μαλλιά της ή στο μακιγιάζ της… έχει αλλάξει και το ντύσιμό της, πλέον είναι πιο κομψό.

Η ίδια προτιμά τις έντονες αποχρώσεις, τα πολύχρωμα και αέρινα φορέματα και σύνολα, ωστόσο φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και τις αποχρώσεις του. Αν δει κάποιος το προφίλ της στα social media θα παρατηρήσει ότι οι περισσότερες εμφανίσεις είναι στις αποχρώσεις του κόκκινου και του μπορντό.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα καθώς το φοράει πάντα πάνω της, είτε σε ρούχο, ειτε σε παπούτσι είτε σε κραγιόν.

H Eλένη Μενεγάκη μεγαλώνει και μετά από πολλούς πειραματισμούς στην εμφάνισή της, όπως έχει αναφέρει, έχει κατασταλάξει τι της αρέσει και στα 50 της βάζει κάτω πολλές 25άρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved