Κωνσταντίνος Λάγκος: «Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά επιτυχημένα σίριαλ.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Ποιο είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια;

Ασχολούμαι και με τη μεταγλώττιση, οπότε κατά καιρούς προκύπτουν διάφορα πράγματα. Το πιο γνωστό ίσως που έχω κάνει τον τελευταία καιρό είναι η φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη. Ακόμη, ετοιμάζω με ένα καλό μου φίλο ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ. Επίσης, έχουμε κ με τον Βασίλη Τσικάρα δύο ιστορικές ταινίες στη Βόρεια Ελλάδα. Η αφορά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και συμμετέχω σε μία ταινία του για το Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης.

Βρίσκεστε πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Θα ήθελα ένα δικό σας σχόλιο σχετικά με το #Metoo και τις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο σας.

Όπως γνωρίζουμε, η άσκηση εξουσίας γοητεύει, διαβρώνει και διαβρώνει τους ανθρώπους. Όχι μόνο στον καλλιτεχνικό, αλλά σε όλους τους χώρους. Όπου υπάρχει παραβατική συμπεριφορά πρέπει να τιμωρούνται και να αντιμετωπίζεται από τον νόμο. Αυτά τα πράγματα είναι τρομακτικά. Επαναλαμβάνω, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό, αλλά σε όλους τους χώρους, συνήθως, εθελοτυφλούμε. Καλό είναι, λοιπόν, σιγά σιγά να σταματήσουμε καινά αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν για να φτιάξουμε ένα πιο υγιές και ομαλό εργασιακό περιβάλλον για όλους.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στην υποκριτική έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες;

Βέβαια, έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα. Όπως όλοι οι άνθρωποι. Η ζωή είναι δύσκολη. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις, όσο θέλεις να προσπαθήσεις και πόση δύναμη αντλείς από σένα, αλλά και από τους δικούς σου ανθρώπους για να αντιμετωπίσεις και τις δυσκόλιες στη ζωή. Η ζωή είναι γεμάτη τραγωδίες, μικρές και μεγαλύτερες, για όλους μας. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά καλό είναι να τις αντιμετωπίζουμε.

Πηγή:MYTV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved