Κατερίνα Τοπάζη: «Στοχοποιηθήκαμε πολύ ως ζευγάρι με τον Δάντη και είχε αρχίσει να με κουράζει»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Στοχοποιηθήκαμε πολύ ως ζευγάρι με τον Δάντη και είχε αρχίσει να με κουράζει»

Η Κατερίνα Τοπάζη αποφάσισε να αποσυρθεί για κάποια χρόνια από το τραγούδι και τώρα επιστρέφει δυναμικά. 

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για όσα ετοιμάζει, για τους λόγους που αποτραβήχτηκε, και για μία βραδιά της καριέρας της που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.

-Εσένα πώς σε βρίσκω αυτήν την εποχή;

Εμένα με βρίσκεις σε μια πολύ όμορφη, γαλήνια περίοδο. Μετά από μια μεγάλη κλεισούρα, λόγω της πανδημίας, κατάφερα και το γύρισα υπέρ μου, δηλαδή ασχολήθηκα πολύ με την ψυχή μου. Αφοσιώθηκα αρκετά στο μέσα μου και στο τι ακριβώς θέλω να κάνω.

-Τι βρήκες μέσα από αυτή την πνευματική σου αναζήτηση;

Έμαθα να κοντρολάρω κάποια πράγματα. Αρχικά τον εγωισμό, ο οποίος στις ανθρώπινες σχέσεις μόνο κακό κάνει. Παράλληλα στράφηκα πιο πολύ στην ταπεινότητα. Ήταν ευκαιρία τώρα που δεν υπήρχαν τα φώτα και τα χειροκροτήματα.

-Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;

Δισκογραφικά υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ιδέες που θέλω να υλοποιήσω. Έχω δύο νέα κομμάτια έτοιμα και κάποιες επανεκτελέσεις δικών μου τραγουδιών, τα οποία έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και θέλω να τα ξανά παρουσιάσω.

-Θα μοιραστείς μαζί μας μια βραδιά από την καριέρα σου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, πριν από μερικά χρόνια. Δίνανε κάτι υποτροφίες του Έλληνα υποψήφιου Δημάρχου της πόλης και έκανε μια εκδήλωση σε μια αίθουσα η οποία χώραγε 3.000 άτομα. Αυτή λοιπόν τη βραδιά δεν θα την ξεχάσω όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όταν μπήκα σε αυτόν τον χώρο, είδα μια πίστα τεραστίων διαστάσεων, το κάθε τραπέζι είχε δικό του μόνιτορ για να βλέπει στη σκηνή. Ένα ασύλληπτο γεγονός, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου. Μοναδική βραδιά.

-Υπήρξε εποχή που ήσουν πρώτο όνομα. Γιατί αποτραβήχτηκες;

Με το που ξεκίνησα δισκογραφικά, έγινα πρώτο όνομα. Μετά ακολούθησε η σχέση μου με τον Χρήστο Δάντη και ύστερα από κάποια χρόνια παντρευτήκαμε και έγινα μητέρα. Κάπου εκεί λοιπόν, εγώ από μόνη μου, αποτραβήχτηκα και έδωσα πιο πολλή βάση στην οικογένεια και στη μητρότητα. Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, θεώρησα πως αυτό έπρεπε να κάνω, δίνοντας στον τότε άντρα μου ένα προβάδισμα, μιας και ήμασταν και οι δύο καλλιτέχνες. Υποχώρησα λίγο εγώ, για να ασχοληθώ με τα της οικογένειας και εκείνος με την καριέρα του.

-Θεώρησες ότι δεν μπορείτε να κάνετε και οι δύο ταυτόχρονα καριέρα;

Πρωτίστως και πιο σημαντικό, είναι ότι ήθελα να ασχοληθώ με το παιδί, αλλά ήμασταν και ένα ζευγάρι που τότε «χτυπήθηκε» αρκετά. Υπήρχε μια κακία, μια ζήλια, μια περίεργη κατάσταση. Εγώ όταν γνώρισα τον Χρήστο, ήμουν ήδη επιτυχημένη. Το ότι πολλοί με ταυτίζουν μόνο μαζί του, είναι λάθος. Είχα ήδη μια σημαντική πορεία στο τραγούδι. Στοχοποιηθήκαμε πολύ ως ζευγάρι και είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που παρουσίαζαν τα περιοδικά και τα κανάλια, η φιλόδοξη νεαρά η οποία ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να επωφεληθεί. Δεν το χρειαζόμουν, γιατί ήμουν από πριν πρώτο όνομα, αλλά σαφώς δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος. Έτσι λοιπόν όταν έγινα μαμά, ένιωσα την ανάγκη να αφοσιωθώ σε κάτι πολύ πιο αγνό.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved