Κατερίνα Τοπάζη: «Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο»

Για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και για τον δεύτερο γάμο της μίλησε η Κατερίνα Τοπάζη.

Η γοητευτική τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην απόφαση της να μείνει για κάποια χρόνια στο εξωτερικό, αλλά και στον γιο της που όπως τονίζει είναι «ό,τι πιο δικό μου έχω και είναι πάνω από όλους και όλα».

-Στον χωρισμό σας με τον Χρήστο Δάντη, πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο ο «πόλεμος» που δεχτήκατε από τα μέσα;

Όχι, δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Εγώ τα έβαλα με τον εαυτό μου για κάποιες «θυσίες» που τις έκανα από μόνη μου, χωρίς να μου τις ζητήσει κάποιος. Έβαλα τον εαυτό μου δεύτερο και αυτό δυστυχώς μου βγήκε στην πορεία. Άρα για όλα φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι. Εμείς και οι επιλογές μας. Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο, όπως πριν.

-Αρκετά χρόνια μετά, έφυγες στο εξωτερικό. Γιατί πήρες αυτήν την απόφαση;

Είχα πάει για κάποιες συναυλίες στην Αμερική και την ερωτεύτηκα. Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ζήσω εκεί. Γύρισα στην Ελλάδα, δούλεψα κανονικά και μετά επέστρεψα πάλι. Έβγαλα χαρτιά για να μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω και το 2009 γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, ξεκίνησε η σχέση μας και μου πρότεινε να τον παντρευτώ όπως κι έγινε, όλα αυτά βεβαίως με το παιδί μου μαζί.

-Σκέφτηκες εκείνη τη στιγμή ότι το παιδί σου θα μεγάλωνε ουσιαστικά χωρίς τον πατέρα του;

Με το παιδί το συζήτησα και ήθελε να έρθει μαζί μου. Δεν θα μπορούσα να φύγω, αν δεν συμφωνούσε το παιδί, αλλά και ο πατέρας του. Αν το παιδί μου έλεγε όχι, δεν θα πήγαινα πουθενά. Είναι ό,τι πιο δικό μου έχω και είναι πάνω από όλους και όλα. Ωστόσο το ήθελε πάρα πολύ, γι’ αυτό και πήγαμε. Στην πορεία, μου ζήτησε να μείνει μια χρονιά με τον μπαμπά του και φυσικά έμεινε. Μετά ήρθε πάλι στην Αμερική, επειδή εκείνος το ήθελε. Τον άφησα εντελώς ελεύθερο, γιατί ήταν απολύτως κατανοητό ότι είχε ανάγκη και τον μπαμπά του.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved