Ελένη Δήμου: Η ανάρτηση του συζύγου της, Άκη Γκολφίδη για την κατάσταση της υγείας της
Showbiz

Ελένη Δήμου: Η ανάρτηση του συζύγου της, Άκη Γκολφίδη για την κατάσταση της υγείας της

Η Ελένη Δήμου νοσεί από κορονοϊό και σύμφωνα με τον σύζυγό της η κατάσταση της υγείας της καλυτερεύει.

Στο νοσοκομείο μπήκε η Ελένη Δήμου πριν μερικές μέρες, η οποία το Σάββατο (2/10) έκανε γνωστό μέσα από τα social media, πως είναι θετική στον κορονοϊο.

Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εξομολογείται: «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», ενώ λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Happy day», δηλώνοντας: «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.»

Στην συνέχεια δεν δίστασε να αναφερθεί και στους ανεμβολιάστους: «Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο - κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους».

Όλοι όμως αναρωτιόμαστε για το πως είναι η κατάσταση της υγείας της…

Την απάντηση έδωσε ο σύζυγός της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας μια ανάρτηση που έγραφε: «Η Ελένη είναι καλύτερα, ευχαριστώ για την αγάπη σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved