Σφήνος: Το ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία-Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε
Showbiz

Σφήνος: Το ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία-Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε

Ο Τόνι Σφήνος λίγο έλειψε να τραυματιστεί καθώς κατέρρευσε η εξέδρα όπου και τραγουδούσε.

Ο Τόνι Σφήνος λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια εμφάνισης του.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή μαζί με ένα άτομο, υποχώρησε η εξέδρα και οι δυο τους βρέθηκαν κάτω. Για καλή τους τύχη κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε, ενώ ο τραγουδιστής πόσταρε το ατύχημα του στα social media και έγραψε:

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές :-)

Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε έντονους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρώσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα :-) Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved