Κατερίνα Ζαρίφη: Η ηλικία, η καταγωγή, ο νέος ρόλος και η μεγάλη αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ηλικία, η καταγωγή, ο νέος ρόλος και η μεγάλη αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα κορίτσι πολυτάλαντο και με χιούμορ, αυτό που δεν ίσως δεν γνωρίζεις αλλά το ψάχνεις είναι η καταγωγή της, η ηλικία της και πώς κατάφερε να χάσει είκοσι κιλά.

Η καταγωγή και η ηλικία της

Η Κατερίνα Ζαρίφη γεννήθηκε το 1977 στη Θήβα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος και ρεπόρτερ

Παρέμεινε στο δυναμικό του σταθμού μέχρι τις αρχές του 2000, όταν ξεκίνησε να εργάζεται στον ANT1 σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Το 2002, πέρασε μπροστά από τις κάμερες και συγκεκριμένα ως συμπαρουσιάστρια της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές». Η συνεργασία της με την παρουσιάστρια συνεχίστηκε και τις επόμενες σεζόν, ενώ από το 2005 μετακινήθηκε μαζί της στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» όπου παρέμεινε μέχρι το 2008.

Το 2008, της προτάθηκε να είναι η κεντρική παρουσιάστρια της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής του «Πρωινού Καφέ» μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Έτσι τη σεζόν 2008-2009 ανέλαβαν την παρουσίαση της 18ης σεζόν της εκπομπής. Η παρουσία τους εκεί ολοκληρώθηκε αιφνιδίως τον Μάρτιο του 2009. Το 2010, επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον Alpha ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Λες και το 'ξερες» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2011-2012 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό ANT1».

Το 2012, συνεργάστηκε και πάλι με την Ελένη Μενεγάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη». Η συνεργασία της με την εκπομπή ολοκληρώθηκε το 2017. Εκείνη τη χρονιά παρουσίασε την εκπομπή «Talking Nomads» στον ANT1, μαζί με τον Θανάση Πασσά, με περιεχόμενο τα παρασκήνια και συνεντεύξεις προσώπων από τον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης «Nomads».

Το 2018, ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Εκεί τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Ρωτάει;» στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Το καλοκαίρι του 2019, παρουσίασε την ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαιρί not» μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση στην πρωινή ζώνη του ίδιου σταθμού.

Ο νέος της ρόλος στην τηλεόραση

Τη φετινή σεζόν η Κατερίνα την έχει αφιερώσει στο ραδιόφωνο αλλά και στο νέο της ρόλο μέσα από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν»

Όσο για την αλλαγή στην εμφάνισή της; Η Κατερίνα έχει χάσει είκοσι κιλά

Έχασε τα παραπανίσια κιλά και έχει μείνει μισή, όχι ότι ποτέ είχε θέμα με τα κιλά της, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της ζωής της, έχει αδυνατίσει πολύ και είναι μία άλλη!

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved