Αποκλειστικό: Σχέσεις… πολέμου ανάμεσα στους πρώην παίκτες του Big Brother (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Σχέσεις… πολέμου ανάμεσα στους πρώην παίκτες του Big Brother (photos)

Τελικά η συγκατοίκηση δεν τούς βγήκε! Πρώην παίκτες από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι εγκλεισμού δεν λένε ούτε γεια μεταξύ τους, αποφεύγοντας ακόμα και να διασταυρωθούν τα βλέμματά τους.

Και δεν είναι φήμες, ούτε κάποιος μας το… σφύριξε αλλά υπήρξαμε αυτήκοοι μάρτυρες των γεγονότων σε πρόσφατη τυχαία συνάντησή τους.

Και για να μη μιλάμε με γενικότητες και αερολογίες, το όλο περιστατικό συνέβη προ ημερών στο Κιουζίν, στο Κολωνάκι. Ήδη από νωρίς το βράδυ είχε δημιουργηθεί μία παρέα από τους πρώην παίκτες του Μεγάλου Αδελφού της περυσινής σεζόν, με παρόντες τη Ραμόνα, τον Θέμη και του δίδυμους Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή όταν στον χώρο εμφανίστηκε η Χριστίνα Ορφανίδου συνοδευόμενη από τον επίσης πρώην συμπαίκτη της Γρηγόρη Τσεκούρα.

Με το που πέρασαν την είσοδο και είδαν την παρέα των πρώην συμπαικτών τους, γύρισαν και οι δύο το βλέμμα στην αντίθετη κατεύθυνση και όταν τούς προέτρεψαν από το μαγαζί να καθίσουν όλοι μαζί, η Χριστίνα χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αδιαφορώντας για όποιους την άκουγαν, είπε κάθετα και κατηγορηματικά: «Δεν μιλάμε με κανέναν και δεν καθόμαστε με κανέναν». Και χωρίς να ρίξει ούτε βλέμμα προς τους πρώην συμπαίκτες της, μπήκε στο μαγαζί. Πίσω της ο Γρηγόρης Τσεκούρας ανταπέδωσε από μακριά και αμήχανα τον χαιρετισμό των διδύμων, αλλά δεν πλησίασε. Αντιθέτως αγκάλιασε με θέρμη τον "Γύπα" του GNTM Δημοσθένη Τζουμάνη που ήταν εκεί με άλλη παρέα.

Η υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στην άλλοτε παρέα του Big Brother έγινε… πεποίθηση κατά τη διάρκεια της βραδιάς όταν διαπιστώσαμε πως οι μεν δεν πλησίασαν καν τους δε, σαν να μην είχαν γνωριστεί ποτέ.

Κάτι που σημαίνει ότι οι άλλοτε συγκάτοικοι στη βίλα του Μεγάλου Αδελφού πλέον όχι μόνο δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων αλλά αποφεύγουν και να έρθουν σε επαφή, όταν τύχει να συναντηθούν στο ίδιο μέρος.

Δείτε φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας αλλά και από επώνυμους που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί για να διασκεδάσουν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved