Αποκλειστικό: Η έκπληξη του Acun στους κριτές του The Voice και τον Λιανό!
Showbiz

Αποκλειστικό: Η έκπληξη του Acun στους κριτές του The Voice και τον Λιανό!

Μία μεγάλη έκπληξη ετοίμαζε για τους κεντρικούς συντελεστές του The Voice εδώ και καιρό ο ισχυρός άντρας των τηλεοπτικών παραγωγών στην Τουρκία –και όχι μόνο-, ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός ήθελε από καιρό να ευχαριστήσει τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και τον Γιώργο Λιανό για τη συνεργασία τους και έψαχνε να βρει τον τρόπο για να το κάνει.

Φυσικά, από τη σκέψη του δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που ναι μεν είναι «νέο αίμα» στο τάλεντ σόου, δεν παύει όμως να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των coaches του παιχνιδιού πλέον.

Έτσι, μετά από πολλή σκέψη, ο Ατζούν κατέληξε στην απόφαση να οργανώσει ένα μαγευτικό τριήμερο για τους coaches και τον παρουσιαστή, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την ακατάπαυστη δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια κρατώντας στα ύψη την τηλεθέαση του τάλεντ σόου.

Ήθελε να τους χαρίσει λίγες μέρες χαράς, χαλάρωσης και ξεκούρασης σε ένα μαγευτικό μέρος που θα τους πρόσφερε μία διέξοδο από τη ρουτίνα. Η μίνι αυτή απόδραση ορίστηκε για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε και ήδη οι coaches μαζί με τον Γιώργο Λιανό απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μακριά από όλους και όλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Ατζούν έκλεισε εισιτήρια για τους πέντε καλεσμένους του για Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα ξεκινήσει το μαγευτικό τριήμερο στο οποίο προβλέπεται να κάνουν και θαλάσσιες βόλτες με το πολυτελές σκάφος του Τούρκου παραγωγού με άγνωστο προορισμό για... ευνόητους λόγους.

Αμφότερες οι δύο πλευρές πάντως, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες από αυτή τη συνεργασία που όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια, χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για τη συνέχεια του The Voice. Ίδωμεν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved