Συγκινεί η Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Ήθελα τον χρόνο μου να πενθήσω» (video)
Showbiz

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Ήθελα τον χρόνο μου να πενθήσω» (video)

Για την απώλεια του Σάκη Μπουλά και αν την ενοχλεί ο τίτλος «η τελευταία σύντροφος του Μπουλά», την μητρότητα αλλά και για το Ελληνικό #metoo, μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός μπαμπάς, με βοηθάει από την αρχή και ασχολείται πάρα πολύ με τον μικρό, δεν έχω κανένα παράπονο για όλα αυτά και για πολλά άλλα», είπε για τον σύζυγό της.

«Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και νομίζω πως μετά από όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορώ να πω πως στο ξεκίνημα της καριέρας μου βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά για το #Mettoo και τις καταγγελίες που έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής.

Όσο για τις σειρές στις οποίες συμμετείχαν ηθοποιοί όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης και την απόφαση για τις επαναλήψεις, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος θα ήθελε να βλέπει σειρές στις οποίες ο πρωταγωνιστής έχει μπει φυλακή. Στεναχωριέμαι όμως για τους συναδέρφους που παίξανε σε αυτές τις σειρές όπου θα στερηθούν κάποια χρήματα που θα μπορούσαν να πάρουν από τις επαναλήψεις».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Μπουλά. «Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Κρατάω όλα τα καλά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος της “τελευταίας συντρόφου του Μπουλά”, παρόλο που έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν ξέρω τι μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα, πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Love It.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved