Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με το μαγιό της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι χάρμα οφθαλμών
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με το μαγιό της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι χάρμα οφθαλμών

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής της απολαμβάνει η Μάρα Δαρμουσλή. Περιμένει το δεύτερο παιδί της και η νέα της φωτογραφία με μαγιό στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι χάρμα οφθαλμών.

«Η θεραπεία για όλα είναι αλμυρό νερό..ιδρώτας, δάκρυα, η θάλασσα... Εσείς πόσα μπάνια κάνατε φέτος;», γράφει η ίδια σε μια υπέροχη φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε κάνει η ίδια πριν από μερικές ημέρες μέσα από μια φωτογραφία στα social media. "I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end.."
.
@vassilistsatsakischef Σ'αγαπώ από τον πάτο της πισίνας μέχρι τ'αστέρια!❤" είχε γράψει.

Δες τη νέα της φωτογραφία

«Είμαι έξι μηνών. Μου το έχουν κρυμμένο το φύλο του μωρού, θα μου κάνουν μία έκπληξη, έτσι το έχουν στην οικογένεια του Βασίλη… Δεν είναι ωραίο με την καινούργια τεχνολογία να τα μαθαίνεις όλα από τον τρίτο μήνα, σιγά σιγά…

Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23- 24 έχεις μία άγνοια. Σε νεότερη ηλικία τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος», είχε πει στις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved