Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έχει γενέθλια και η ανάρτησή της συγκινεί: «Γερά το τιμόνι μικρέ μας...»
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έχει γενέθλια και η ανάρτησή της συγκινεί: «Γερά το τιμόνι μικρέ μας...»

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για τη Σία Κοσιώνη. Ο γιος της έχει γενέθλια και η ανάρτησή της είναι συγκινητική.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (9-10) η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού της, Δήμου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία κι έγραψε:

«Δεν μπορώ να χαμηλώσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και προσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα! #happybirthday #birtday #birthdayboy #mylove #myboy #4».

Ο Δήμος Μπακογιάννης ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβρη του 2017 και σήμερα κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής!

Δες την ανάρτησή της

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved