Τζένη Μπότση: Παρακολούθησε με την κόρη της τον καραγκιόζη και «έλιωσαν» στο γέλιο (Photo)
Showbiz

Τζένη Μπότση: Παρακολούθησε με την κόρη της τον καραγκιόζη και «έλιωσαν» στο γέλιο (Photo)

Μία μοναδική στιγμή απόλαυσε η Τζένη Μπότση με την δύο ετών κόρη της, Αλίκη όταν οι δυο τους παρακολούθησαν τον καραγκιόζη!

Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν το ελληνικό θέατρο σκιών και… έκλαψαν από τα γέλια, όπως και όσοι είδαν το εν λόγω σατιρικό έργο.

Η μικρή βρέθηκε πρώτη φορά σε θέατρο σκιών και είδε τον Καραγκιόζη, τον Χατζηαβάτη, τον Κολλητήρι, τον Μυριγκόγκο, τον Μπάρμπα - Γιώργο, τον Μορφονιό και όλους τους χαρακτήρες και φυσικά η Τζένη Μπότση απαθανάτισε τη στιγμή!

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της να παρακολουθεί το έργο και σχολίασε: «Όλοι γελάνε… Εγώ με δάκρυα στα μάτια…»!

Η κόρη της ηθοποιού μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα με κατάξανθα μακριά μαλλάκια και πάντα με απίθανο στιλ!

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Νοέμβριο του 2019 και ουδείς – πέρα από τους δικούς της ανθρώπους- δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος.

Το χαρμόσυνο νέο μάθαμε όλοι μας όταν η ηθοποιός είχε ήδη φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. [...] Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε», αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγώντας το λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved