Μνημόσυνο 40 ημερών από τον θάνατο του Mad Clip! Boυβά πρόσωπα και απέραντη θλίψη (photos)
Showbiz

Μνημόσυνο 40 ημερών από τον θάνατο του Mad Clip! Boυβά πρόσωπα και απέραντη θλίψη (photos)

Το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του Mad Clip τελέστηκε σήμερα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί που βρίσκεται η τελευταία κατοικία του άτυχου τράπερ. 

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα όταν ο Mad Clip οδηγώντας την πολυτελή του Porsche έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, προσέκρουσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ και κατέληξε σε ένα δέντρο.

Το πολυτελές αυτοκίνητό του έγινε μία άμορφη μάζα ενώ ο γνωστός και αγαπητός καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη και το πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλους όσοι τον θαύμαζαν για τα τραγούδια του.

Ο γνωστός τράπερ επέστρεφε από τον γάμο στενής του συνεργάτιδας εκείνο το βράδυ και φυσικά η είδηση ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο, ειδικά όσους καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί μαζί του. Όπως την Ελένη Φουρέιρα που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή την τόσο τραγική εξέλιξη. Μάλιστα ήταν μαζί εκείνο το βράδυ στον γάμο καλεσμένοι και είχαν τραγουδήσει και μαζί για να τιμήσουν το νεόνυμφο ζευγάρι.

Σήμερα, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στο νεκροταφείο όπου βρίσκεται η τελευταία του κατοικία για να τιμήσουν τη μνήμη του. Πρόσωπα βουβά που δεν μπορούν ακόμα και σήμερα να πιστέψουν πως ο Mad Clip δεν είναι πια εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο 40 ημερών του τραγουδιστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved