Παντρεύτηκε ο Διονύσης Αλέρτας λίγο πριν γίνει μπαμπάς! Η πρώτη φωτό από τον γάμο με τη σύζυγό του!
Showbiz

Παντρεύτηκε ο Διονύσης Αλέρτας λίγο πριν γίνει μπαμπάς! Η πρώτη φωτό από τον γάμο με τη σύζυγό του!

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Νάγια Φωτοπούλου. 

Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς σε λίγες εβδομάδες από τώρα το πρώτο του παιδί που μάλιστα θα είναι και αγόρι και εδώ και καιρό ετοίμαζε τον γάμο του.

Ήθελαν και οι δύο να παντρευτούν πριν υποδεχτούν τον μικρό τους πρίγκιπα κάτι που έγινε χθες το απόγευμα στην Εκάλη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και η νύφη, η οποία πλέον βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν μπορούσε να κρύψει την όμορφη κοιλίτσα της. Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα σιέλ στενό μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν ασορτί με το πουκάμισο του γαμπρού που ευτυχισμένος δεχόταν τις ευχές για τη νέα σελίδα στη ζωή του και με τον γάμο και με τον επικείμενο ερχομό του γιου του.

Την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο ανέβασε ο ευτυχής γαμπρός ο οποίος σχολίασε στη λεζάντα της:

"Όλα είναι τυπικά.. αλλά όλα έχουν το γιατί τους". Η ανάρτηση φυσικά δέχτηκε βροχή τα likes και τις ευχές τόσο για τον γάμο όσο και για την επικείμενη γέννηση του μωρού που αναμένεται, όπως συνηθίζεται να αλλάξει τη ζωή ολοκληρωτικά του ζευγαριού.

Η είδηση ότι ο γνωστός pastry chef πρόκειται να γίνει μπαμπάς είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Ιούνιο μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό με το ζευγάρι να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένο.

«Όλα έγιναν από μόνα τους, χωρίς να πιέσουμε κάτι. Ξυπνά πρωί, έχει ένα πρόγραμμα που μου ταιριάζει, γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε αρκετό χρόνο και να κάνουμε συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα» είχε πει ο Διονύσης Αλέρτας στη Realnews και πρόσθεσε για τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή: «Πρόκειται για μία κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη στο να εκτίθεται. Οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να την προστατεύω».

Πλέον οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved