Η πρώτη συνέντευξη της Καραβάτου μετά τον χωρισμό: «Είμαι σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς»
Showbiz

Η πρώτη συνέντευξη της Καραβάτου μετά τον χωρισμό: «Είμαι σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς»

Η ζωή της Κατερίνας Καραβάτου τελευταία έχει αλλάξει ριζικά. Εκτός από το γεγονός ότι άλλαξε τηλεοπτική στέγη χώρισε και με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Κρατερό Κατσούλη

H παρουσιάστρια της εκπομπής Τι λες τώρα μιλάει για όλα αυτές τις αλλαγές και ανοίγει την καρδιά της με ειλικρίνεια... Διαβάστε τι είπε...

Σε ποια φάση της ζωής σου σε συναντάμε;

Σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στη ζωή μου το οποίο έχει να κάνει με την πρότερη κατάσταση. Και οι καινούργιες αρχές είναι όμορφες, πολλές φορές είναι και δύσκολες γιατί πρέπει να στήσεις τα πράγματα από την αρχή, όπως κάνουμε τώρα εμείς στο Mega που στήσαμε μια εκπομπή από την αρχή.

Η συνεργασία σου με την ομάδα της εκπομπής;

Είναι πολύ καλή γιατί συνάντησα ανθρώπους εκεί που τους γνώριζα χρόνια, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Αυτοί μάλιστα με ενέπνευσαν να κάνω αυτό το βήμα. Όλοι σε αυτή την ομάδα – και αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες – και αυτοί που είναι μπροστά. Είμαστε συντονισμένοι σε έναν κοινό σκοπό και στόχο και αυτό είναι ωραίο να συμβαίνει. Συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά και πολύ καλά στο παρελθόν. Τη Μαρία την εμπιστεύομαι και την θαυμάζω, έχει πολλά ταλέντα και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τηλεόραση, από την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι την παρουσίασή της. Το ίδιο και ο Στέφανος.

Τι αγαπάς και τι διαγράφεις όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση;

Αγαπώ όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Από το στήσιμο μιας εκπομπής, μέχρι την παρουσίασή της. Με ενδιαφέρει το καλό στήσιμο, το οποίο έμαθα να εκτιμώ με τα χρόνια. Άλλωστε όταν κατέβηκα εγώ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν ήξερα καθόλου από τηλεόραση, οπότε τα έμαθα σιγά – σιγά προσπαθώντας πολύ. Αυτή λοιπόν η διαδικασία του να δημιουργείται ένα πράγμα από την αρχή και να φτάνει σε ένα αποτέλεσμα είναι για μένα γοητευτική. Αυτό που δεν μου αρέσει και πετώ, όχι μόνο από τη δουλειά μου, είναι η αγένεια, οι κακοί τρόποι και οι μη καθαρές κουβέντες.

Όλα αυτά τα χρόνια που σε βλέπουμε στην τηλεόραση είσαι πάντα με το χαμόγελο. Είσαι έτσι και εκτός πλατό;

Έτσι θέλω να είμαι. Βέβαια δεν είναι ότι βλέπω τα πράγματα πάντα μόνο αισιόδοξα, ούτε ότι κυκλοφορώ από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα χαμόγελο. Δεν είμαι αυτός ο τύπος. Αντιμετωπίζω δυσκολίες, αντιμετωπίζω προβλήματα, προσπαθώ να πολεμώ την απαισιοδοξία που με πιάνει πολλές φορές ή τον φόβο. Δεν τα καταφέρνω πάντα με την ίδια επιτυχία. Πάντως δεν είμαι κάτι άλλο από αυτό που γνωρίζουν τόσα χρόνια οι άνθρωποι που με παρακολουθούν. Απλά όταν μέσα από τη δουλειά σου πρέπει να απευθυνθείς σε κόσμο και να πρέπει να τον ψυχαγωγήσεις, ακόμα και αν κάτι πολύ άσχημο σου συμβαίνει, προφανώς και δεν το βγάζεις προς τα έξω. Παρόλα αυτά, ακόμα και στεναχωρημένη να είμαι, όταν είμαι στην εκπομπή επειδή την αγαπώ τη δουλειά μου περνάω καλά, ξεχνιέμαι κιόλας.

Πηγή: Vita

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved