Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η διαμάχη για την περιουσία: «Το ζούμε με πόνο και οδύνη»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η διαμάχη για την περιουσία: «Το ζούμε με πόνο και οδύνη»

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και για πολλές μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, τελικά κατέληξε, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Πριν καν προλάβουν όμως να περάσουν 40 μέρες από τον θάνατό του, άρχισε και η διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη.

Ο ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του. Μέσα σε αυτή δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

Ο εγγονός του ηθοποιού, Ανέστης Βλάχος, μίλησε για τη διαμάχη αυτή το πρωί της Κυριακής (10-10) στην εκπομπή Open Weekend ικετεύοντας την οικογένειά του να σταματήσει τη διαμάχη για την διαθήκη του παππού του, καθώς αυτό μόνο πόνο και οδύνη προκαλεί.

«Όπως κάθε προστριβή οικογενειακή τη ζούμε και την αντιμετωπίζουμε με πόνο και οδύνη. Είναι θλιβερή η κατάσταση όταν δυο αδέρφια έρχονται σε διαμάχη και θλίβουν κι εκείνος που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και εμάς… Είναι προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα, θα τα λύσουν οι ίδιοι, με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική», είπε.

Δες το σχετικό βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved