Showbiz

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του ηθοποιού - Σε δικαστικό θρίλερ η ιδιόχειρη διαθήκη του

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, λόγω μιας ιδιόχειρης διαθήκης που εμφανίστηκε.

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης που έκανε ο Ανέστης Βλάχος και έδωσε στην κόρη του, Έλλη και αμφισβητεί ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος ο οποίος προτίθεται να φτάσει στα δικαστήρια για την εγκυρότητα της διαθήκης.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη που έκανε ο Ανέστης Βλάχος βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα. «Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του, Έλλη από τον ίδιο τον πατέρα της» αναφέρει στην Espresso πηγή από το περιβάλλον της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Και μπορεί να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο Ανέστης Βλάχος φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως η «οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη και μέσα σε αυτή δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, κ. Παπαναστασίου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved