Ευρυδίκη: «Ο Μπομπ με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου»
Showbiz

Ευρυδίκη: «Ο Μπομπ με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου»

Δεν υπάρχει άνθρωπος που την δεκαετία του 90’ δεν έχει τραγουδήσει και δεν έχει ξενυχτίσει με τα τραγούδια της Ευρυδίκης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς είναι σήμερα η καθημερινότητα της, για τον τρίτο της γάμο με τον Μπομπ Κατσιώνη και το μυστικό της νεότητας της.

Πώς είναι η καθημερινότητα σας;

Αυτή την περίοδο ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη δουλειά μου. Αυτό σημαίνει ότι ελάχιστες ώρες μέσα στη βδομάδα μπορώ να διαθέσω στον εαυτό μου και στα δικά μου πρόσωπα για ψυχαγωγία και χαλάρωση. Δεν το λέω όμως με παράπονο. Ίσα ίσα είναι κάτι που μου έλειψε πάρα πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που πηγαίνω για ύπνο το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω πάνω στα επόμενα μου σχέδια. Είναι όμορφο που πράγματα που ονειρευόμουν αρχίζουν τώρα να παίρνουν σάρκα και οστά. Χρειάζεται μόνο πολλή δουλειά, αφοσίωση και συνέπεια. Σηκώνομαι λοιπόν το πρωί (μεσημέρι για την ακρίβεια, κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν) φτιάχνω τον πρώτο καφέ και τον απολαμβάνω ακούγοντας μουσική. Αυτό μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση και μου δίνει ενέργεια για να ξεκινήσω τη μέρα μου με χαμόγελο. Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με τα δικά μου πράγματα φροντίζω να μαγειρέψω και κάτι ώστε να υπάρχει πάντα φαγητό στο σπίτι για τον άντρα μου και τον γιο μου. Και μετά εξαφανίζομαι μέχρι αργά το βράδυ, που επιστρέφουμε πια όλοι στο σπίτι, καθόμαστε μαζί στο τραπέζι για βραδινό, λέμε τα νέα της ημέρας και βλέπουμε κάποια σειρά στο NETFLIX. Συνέπεια της καραντίνας που έγινε αγαπημένη συνήθεια.

Πως ήταν ο περασμένος χρόνος για εσάς και πόσο άλλαξε την καθημερινότητα σας η πανδημία;

Ο περασμένος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για μένα. Επηρέασε πολύ την ψυχολογία μου όλη αυτή η κατάσταση. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων βεβαίως που με οδήγησαν στο να νιώθω πολλές φορές ότι η υπομονή και οι αντοχές μου τελειώνουν. Αρχικά ήταν ο φόβος. Ένα τεράστιος φόβος για την υγεία των δικών μου ανθρώπων και τη δική μου φυσικά, παράλληλα με τη θλίψη που ένιωθα για όσους ανθρώπους χάνονταν τόσο άδικα. Και η ανασφάλεια βεβαίως σε σχέση με τη δουλειά μας και οι οικονομικές συνέπειες που όλους ανεξαιρέτως μας επηρέασαν. Αν βγήκε κάτι θετικό από όλο αυτό είναι σίγουρα το ότι ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και εκτιμήσαμε τα απλά καθημερινά πράγματα. Χαίρομαι πάντως αφάνταστα που μπορούμε να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία. Εύχομαι τίποτα να μη βρεθεί στο δρόμο μας που να κόψει τα φτερά μας.

Ποιο είναι το μυστικό της νεότητας σας;

Δεν έχω κάποιο μυστικό. Κάνω ό,τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, ίσως και λιγότερα. Προσπαθώ σίγουρα να προσέχω τη διατροφή μου. Δε μπορώ να πω ότι γυμνάζομαι ιδιαίτερα μιας και είμαι φοβερά τεμπέλα. Είμαι όμως αεικίνητη, έχω απίστευτη ενέργεια και χαρά για ζωή και αυτό που πιστεύω ότι με κρατά νέα στην ψυχή είναι η μουσική. Αυτό είναι που αντανακλάται στο πρόσωπο και κυρίως στο βλέμμα μου. Το πόσο κουρασμένος αισθάνεται κανείς πιστεύω φαίνεται στα μάτια. Είναι ο τρόπος που κοιτάζουν και χαμογελούν τα μάτια μας. Είναι αυτό που δείχνει αν κάποιος κρατάει ζωντανό το παιδί μέσα του.

Τι είδατε τελικά στον σύζυγό σας, Μπομπ Κατσιώνη και προχωρήσατε σε ένα τρίτο γάμο;

Βρήκα το άλλο μου μισό. Βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει να χαμογελώ. Αυτόν που με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου και μου υπενθυμίζει καθημερινά πως η ζωή είναι ωραία αν εμείς κάνουμε αυτά που αγαπάμε. Είναι ένας άνθρωπος δυνατός, που ό,τι έχει πετύχει στη ζωή του το κατέκτησε με πολλή δουλειά, κόπο και συνεχή προσπάθεια και τον θαυμάζω γι αυτό. Είναι όμως και παιδί και σαν παιδί αγαπά τα παιχνίδια, τα ταξίδια, το σινεμά, τις συναυλίες και όλα αυτά που εμείς οι άνθρωποι της τέχνης αγαπάμε να κάνουμε. Είδα στον Μπομπ όλα αυτά που κρύβω κι εγώ μέσα μου.

Τι κάνει ο Άγγελος σήμερα και πως είναι η σχέση σας;

Ο Άγγελος συνεχίζει τις σπουδές του. Προχωράει φέτος για δεύτερο πτυχίο και είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη γι' αυτόν. Αυτό που εύχεται ο κάθε γονέας για το παιδί του είναι να βρει το δρόμο του και να είναι ευτυχισμένο. Είμαι πάντα δίπλα του, σε ό,τι χρειαστεί και νομίζω είναι κάτι που τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής. Είναι όμως έτοιμος πια να προχωρήσει μπροστά χαράζοντας τον δικό του δρόμο.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved