Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Η μία μαμά συμπληρώνει την άλλη»
Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Η μία μαμά συμπληρώνει την άλλη»

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη «αρίστευσε» ως Αριστέα την περασμένη σεζόν στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Ζακέτα να πάρεις» και επιστρέφει δριμύτερη και πιο αποτελεσματική.

Η ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς και για την παράσταση που είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της «Κυράς της Ρω».

-Φοράμε... ζακέτα και αυτή τη σεζόν;
«Είναι απαραίτητη μία "καινούργια ζακέτα" με νέες ιστορίες! Ο κόσμος που συναντούσα όλο το καλοκαίρι μου έλεγε -και ήταν πολύ γλυκό κι όμορφο- "Πότε θα έρθει το φθινόπωρο να βάλουμε ζακετούλα;"».

Η Αριστέα μαζί με τις δύο μανούλες... αρίστευσε στις «αθώες» δολοπλοκίες;

«Έχω την τιμή να μοιραστώ αυτό το αριστείο, γιατί και οι τρεις με τον τρόπο τους -κι από άλλο δρόμο η κάθε μία-, ενωμένες, προσπαθούμε να καταφέρουμε τους "στόχους" μας σε σχέση με τα παιδιά μας. Έτσι, η μία συμπληρώνει την άλλη και τελικά νομίζω τα καταφέρνουμε να περάσει το δικό μας. Ευτυχώς για τα παιδιά μας όχι πάντα τόσο πετυχημένα. Παίρνουν και οι μαμάδες τα μαθήματα τους μέσα από αυτές τις περιπέτειες!».

-Τι μαγειρεύουν οι μαμάδες τη νέα σεζόν;

«Εγώ μαγειρεύω εννοείτε! Γιατί οι άλλες δεν το έχουν πολύ με τη μαγειρική! Τα υπόλοιπα θα τα δείτε».

- Ο Εύθυμης θα φορέσει γαμπριάτικο κοστούμι;

«Ότι θα φορέσει, θα φορέσει. Τώρα πού θα το φορέσει, γιατί θα το φορέσει, για πόσο θα το φορέσει, δεν θα σας πω!».

Πρέπει να ακολουθήσουμε την πορεία της Δέσποινας Αχλαδιώτη;

«Η Κυρά της Ρω είναι φάρος, μας δείχνει το δρόμο του πώς να καταφέρουμε "να γιορτάσουμε τη ζωή". Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας που, ενώ διαλύθηκε ο κόσμος γύρω της πολλές φορές, εκείνη κράτησε ψηλά τις αγάπες της και τις στήριξε μέχρι τέλους με πίστη στο δώρο της δύναμης της ίδιας της ζωής».


-Η παράσταση θα συνεχιστεί φέτος;

«Θα κάνουμε έναν κύκλο παραστάσεων στο Αrroyo Νuevο Theatre στη Μεγ. Αλεξάνδρου, στον Κεραμεικό. Συνεχώς κλείνουμε παραστάσεις».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved