Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Το παιδί αλλάζει τα πάντα στη ζωή του ήρωά μου»
Showbiz

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Το παιδί αλλάζει τα πάντα στη ζωή του ήρωά μου»

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου υποδύεται τον Χρήστο Νικολίδη στη σειρά «Ήλιος», του οποίου η ζωή θα μας απασχολήσει έντονα στα επόμενα επεισόδια.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωά του και για το πόσο πολύ θέλει μια φυσιολογική ζωή.

Θα αλλάξει πάλι η ζωή του;

«Το παιδί ήρθε για να του αλλάξει τη ζωή. Το θέλει. Έχει συμφωνήσει με τη Δάφνη να του το δώσει^ αλλά εκείνη το παίρνει και φεύγει. Αυτό του δημιουργεί τρομερή αγωνία και στρες. Η δική μου προσέγγιση στα πράγματα είναι ότι πέρα από την απώλεια του παιδιού; πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο εγωισμός του σε σχέση με τη Δάφνη».


-Θέλει μια απλή φυσιολογική ζωή αυτός ο ήρωας...

«Ο Χρήστος είναι ένας ήρωας που δεν συναντάμε εύκολα στις σειρές. Είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ένας μέσος άνθρωπος, όπως είμαστε οι περισσότεροι, χωρίς ακραίες εκδοχές. Πληγώνεται, πονάει, χαίρεται, γελάει, αγωνιά. Δεν είναι αρχέτυπο όπως έχουμε συνηθίσει στις σειρές. Είναι ένα φυσιολογικό παιδί και νομίζω ότι τον πληγώνει βαθιά ότι αυτή η γυναίκα επανέρχεται πάλι και πάλι και του κάνει τη ζωή κόλαση. Δεν τον αφήνει σε ησυχία, πάλεψε πολύ για να βγει από όλο αυτό και αυτή επανέρχεται για να του καταστρέψει τη ζωή».

Έτσι θα πορευτεί;

«Θα δυσκολευτεί πάρα πάρα πολύ και μέσα από πολλούς κόπους, δυσκολίες και διεκδικήσεις θα καταφέρει να αποκτήσει αυτό που θέλει και του αξίζει».

- Πώς Θα θέλατε να τον δείτε;

«Χαρούμενο. Μου έχει λείψει ο Χρήστος της περσινής σεζόν που έβλεπε τη ζωή λίγο πιο ανάλαφρα. Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ. Θέλω να τον δω να αντιμετωπίζει τα πράγματα ένα ένα, φυσιολογικά, χαλαρά και με χιούμορ».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved