Σοφία Βογιατζάκη: «Γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα»

Έχουμε ταυτίσει τη Σοφία Βογιατζάκη με ξεκαρδιστικούς κωμικούς ρόλους.

Η ηθοποιός επιστρέφει στις οθόνες μας με τη νέα κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Σε πρωτογνωρίσαμε είκοσι χρόνια πριν, στο «Είσαι στο ταίρι μου» του ΜEGA. Τώρα επιστρέφεις στο κανάλι με τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα».

Γενικά, κάτι γίνεται με το ΜΕGΑ, γιατί όλες μου οι τηλεοπτικές δουλειές είναι εκεί - φαντάζομαι πως έχει γίνει τυχαία. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτήν τη φορά είμαι πάλι στο ΜΕGΑ το καλό, πού πάει και πολύ καλά! Και ως τηλεθεάτρια μου είχε λείψει το ΜΕGΑ. Γιατί και με αυτή την ιδιότητα -πέρα από άνθρωπος που δούλευα στην τηλεόραση- όταν είχα ελεύθερο χρόνο, το ΜΕGΑ επέλεγα. Το κουμπί του ΜΕGΑ πατούσα πρώτα στο τηλεκοντρόλ και στεκόμουν γιατί είχε πολύ ωραία πράγματα και σειρές.

Με το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου έχεις συνεργαστεί στο θέατρο, αλλά όχι στη μικρή οθόνη.

Όντως, τηλεοπτικά είναι η πρώτη μας συνεργασία, ενώ θεατρικά έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Είναι ένα δίδυμο που το λατρεύω, το αγαπώ, τους εμπιστεύομαι 1.000%, γιατί είναι δύο άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά αυτό που κάνουν. Είναι οι μετρ του είδους -εννοώ ότι η φάρσα είναι το φόρτε τους. Βέβαια, έχουν κάνει και πολύ ωραία δραματικά θεατρικά έργα. Είναι ευλογία και χαρά να δουλεύεις μαζί τους. Είναι ακομπλεξάριοτοι, πάντα με χιούμορ και αγάπη για τη δουλειά τους και για τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν ταλαιπωρούν τους ηθοποιούς, δεν ταλαιπωρούν τους
τεχνικούς, δεν ταλαιπωρούν κανέναν. Γίνονται όλα ως δια μαγείας. Γιατί είναι πολύ οργανωμένοι και «νοικοκύρηδες», όπως λέω εγώ.

Ποια είναι η Κλαίρη Γκαργκατζούδη, που θα δούμε στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»;

Δεν θα πω πάρα πολλά γιατί θα το δείτε. Είναι άλλο πράγμα να περιγράφεις ένα ρόλο και τελείως διαφορετικό να τον βλέπεις. Η Κλαίρη ζει και εργάζεται στο χωριό Κουδουνάρι και είναι η κολλητή φίλη της Πένης (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), η οποία μαζί με το σύζυγο της, Λυκούργο Νταλαούρα (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), είναι το βασικό ζευγάρι της σειράς. Η κόρη τους, Λίζα (Τζένη Καζάκου), ερωτεύεται έναν Αλβανό, αλλά, και η ίδια η Πένη στη συνέχεια ερωτεύεται έναν Αλβανό!

Η Κλαίρη γνωρίζει όλα τα μυστικά της Πένης και της δίνει πάντα λάθος συμβουλές!

Το σωστό και το λάθος είναι πολύ σχετικά σε αυτήν τη ζωή. Δίνει τις συμβουλές που πρέπει να δώσει για να εξελιχθεί η πλοκή και να χτιστούν οι παρεξηγήσεις και η φάρσα.

Είναι όντως το άτομο που τα ξέρει όλα για όλους στο Κουδουνάρι;

Η Κλαίρη δεν είναι κουτσομπόλα. Σε ένα χωριό οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα. Δηλαδή, λες κάτι και μαθαίνεται αμέσως. Απλώς, η Κλαίρη ξέρει σε ποιον θα πει αυτό που πρέπει για να" διαδοθεί" εννοώ βάσει ιδιοσυγκρασίας. Είναι ζωντοχήρα, χαίρεται τη ζωή της και θέλει το ίδιο και για τη φίλη της. Στο θεατρικό έργο δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ούτε κάποιοι άλλοι οι οποίοι προστέθηκαν στη σειρά, που θα έχει 26 επεισόδια. Τα έργα των Ρέππα Παπαθανασίου -και τα θεατρικά και τα τηλεοπτικά- είναι μεν πολυπρόσωπα, αλλά είναι τόσο ωραία μοιρασμένα σε ρόλους, που δεν λες «αυτός είναι πρωταγωνιστής, ο άλλος δευτεραγωνιστής, ο άλλος πέμπτος στη σειρά». Είναι μαγικός ο τρόπος που το κάνουν.

Πώς είναι αυτή η παρέα στα γυρίσματα;

Γελάμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να κρατηθούμε, επειδή είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να καθυστερούμε το γύρισμα, αλλά γελάει πάρα πολύ το συνεργείο και παίρνει κι εμάς η μπάλα!

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved