Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Παντρεύονται σήμερα στην Ύδρα κάτω υπό άκρα μυστικότητα;
Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Παντρεύονται σήμερα στην Ύδρα κάτω υπό άκρα μυστικότητα;

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού στην εκπομπή Love it δεν αποκλείεται ο γάμος να γίνει σήμερα! Αν και υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου θα κάνουν αυτό το βήμα στη σχέση τους, ένα νησί πολύ αγαπημένο του ζευγαριού.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων:
«Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Love it παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved