Βασίλης Μουρατίδης: «Προσπάθησα και ίδρωσα πολύ για να φτάσω εκεί που έφτασα»
Showbiz

Βασίλης Μουρατίδης: «Προσπάθησα και ίδρωσα πολύ για να φτάσω εκεί που έφτασα»

Ο Βασίλης Μουρατίδης είναι ένας εκ των τριών κριτών στο μαγειρικό σόου του ΑΝΤ1 «Game of Chefs».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει, τι σημαίνει μαγειρική για εκείνον και αν θα άλλαζε κάτι.

Πoια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει;

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες. Και συμπεριφορές κάποιων σεφ σε μικρότερη ηλικία, και δυσκολίες με πελάτες και με προσωπικό. Τώρα που είμαι σεφ κάποιο από τα παιδιά μπορεί να είναι δυσαρεστημένο, ή να έχει κάποιο πρόβλημα προσωπικό. Εκτός από μάγειρας τους, πρέπει να είσαι με κάποιον τρόπο παιδαγωγός τους, και να τους συμβουλεύεις όσο μπορείς και να τους συμπαραστέκεσαι, γιατί με τα παιδιά που δουλεύουμε μαζί είμαστε πολλές ώρες στην κουζίνα. Πιο συχνά βλέπω τα παιδιά που είμαστε στη κουζίνα, παρά τους φίλους μου ή την οικογένεια μου.

Για τις τόσες ώρες δουλειάς νιώθετε πως θυσιάζετε χρόνο από την προσωπική σας ζωή;

Παλιά, μου έτρωγε πολύ χρόνο. Τώρα, επειδή δουλεύω σεζόν στο Danai Hotel, το οποίο είναι στη Χαλκιδική, δυσκολεύομαι το καλοκαίρι. Εχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές περίπου 12 χρόνια. Έχω ξεχάσει πώς είναι οι καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο τον χειμώνα και κάπως έτσι ισοφαρίζεται, γιατί μου αρέσουν και οι χειμερινοί προορισμοί.

Τι είναι η μαγειρική για εσάς;

Η μαγειρική για εμένα είναι όλη μου η ζωή. Βασικά, είναι ένα μέρος της ζωής μου, για να μην τα παραλέμε. Όπως έχω ξαναπεί, έγινα κατά λάθος μάγειρας. Μου άρεσε, όμως, και το ερωτεύτηκα αυτό το επάγγελμα. Έχω δώσει πάρα πολλές ώρες και όλη μου την ψυχή. Προσπάθησα και ίδρωσα πολύ για να φτάσω εκεί που έφτασα.

Θα αλλάζατε κάτι;

Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα. Είμαι πολύ τυχερός. Μου ήρθαν τα πράγματα πολύ όμορφα. Γιατί πρέπει να έχεις και τύχη, εκτός από το να ρίξεις πολλή δουλειά. Πρέπει να βρεις έναν σεφ να ασχοληθεί μαζί σου, όπως έτυχε με εμένα. Πρέπει να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved