Πασίγνωστη Ελληνίδα αφέθηκε στα χέρια της Πετρουλάκη και απέκτησε κορμάρα!
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα αφέθηκε στα χέρια της Πετρουλάκη και απέκτησε κορμάρα!

Στα χέρια της Ελένης Πετρουλάκη αφέθηκε η Έλενα Ράπτη γα να αλλάξει το σώμα αλλά και τη ψυχολογία της και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Η Έλενα Ράπτη μετά τον χωρισμό της, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ωστόσο ήθελε να προσφέρει περισσότερα και στον εαυτό της. Να ανανεωθεί ψυχικά και σωματικά. Έτσι επισκέφτηκε στη Γλυφάδα την Ελένη Πετρουλάκη την οποία εμπιστεύτηκε για να τη βοηθήσει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της καθώς ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εκείνη.

«Το καλύτερο δώρο που αξίζει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να διατηρούμαστε υγιείς σωματικά και ψυχικά, ιδίως στις μέρες μας που όλοι έχουμε να ανταποκριθούμε σε σκληρά προγράμματα και υποχρεώσεις. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ο άνθρωπος που έδειξα εμπιστοσύνη και μας δένει πια και μια ζεστή φιλία. Γιατί δεν είναι απλά η πιο καταξιωμένη fitness instructor στον χώρο της ευζωίας, του wellness, αλλά κι εκείνη που με γνώση και εμπειρία καινοτομεί σε μεθόδους που σου αλλάζουν ψυχολογία, σώμα και τρόπο ζωής. Καθένας μας είναι μοναδικός και το ξέρει πολύ καλά. Ελένη μου, σε ευχαριστώ για όσα μου μαθαίνεις, για τον υπέροχο δρόμο που μου ανοίγεις», έγραψε πρόσφατα η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το Secret, η πανέμορφη Έλενα Ράπτη τον τελευταίο καιρό ακολουθεί το πρόγραμμα άσκησης, 20FF ( 20min Fast Fitness) που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Κι όταν λέμε «σύγχρονος τρόπος ζωής», εννοούμε υψηλές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Επίσης ακολουθεί και διατροφή που βασίζεται σε πολλά λαχανικά και φρούτα.
Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ χαρούμενη καθώς έχει μια άριστη «μαθήτρια» την οποία θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια γράφοντας: «Έλενα πέρα από το ότι ήσουν άριστη "μαθήτρια" είσαι και ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλω να το εκφράσω δημόσια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved