Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω βαριά “τραύματα” από την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν φρίκη»! (video)
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω βαριά “τραύματα” από την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν φρίκη»! (video)

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε μέσα από την καρδιά της για τη ζωή της αλλά και για το πώς έζησε την τραγωδία των Δίδυμων Πύργων.

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων έκανε ένα μικρό «μάθημα» savoir vivre για το τι λέμε στους φίλους μας με αφορμή κάτι που είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αλλά και για το πώς βίωσε την τραγωδία με τους Δίδυμους Πύργους.

«Αυτό που με έχει μάθει η ζωή για την κριτική ακόμα και την αρνητική είναι ότι θα την κρατήσω. Μπορεί να έχει και 10% αλήθειας. Αλλά εμείς δεχόμαστε την κριτική σε πολύ έντονο βαθμό και το έχω δεχτεί ότι είναι έτσι.

Δεν ήταν εύκολο να έρθω από την Ιταλία εδώ. Είχα συνηθίσει με μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά, μεγάλα τραπέζια. Μπήκα στο μόντελινγκ για να μαζέψω χρήματα να πάω στην Αμερική. Εκεί ήμουν φοιτήτρια και έκανα άλλες δουλειές και μοντέλο. Γνωρίζω τον άντρα μου, που είναι διάσημος κομμωτής.

"Κράτησα" την Ηλέκτρα που είναι σήμερα 25 ετών, δεν πέρασε από το μυαλό μου να τη «ρίξω», ίσα ίσα παρολίγο να τη χάσω. Και μετά έκανα τη Γαία για να έχει παρέα. Μπορεί οι γονείς να είμαστε λίγο ατσούμπαλοι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, είμαστε λίγο πληθωρικοί. Τα διαζύγια δεν είναι ωραία για τα παιδιά. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω θα το απέφευγα» είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Στη Νέα Υόρκη έζησα τους Δίδυμους Πύργους, τον πόλεμο που έκανε η Αμερική και όλη αυτή την πολιτική αλλαγή που δεν μου άρεσε, το οποίο συνεχίστηκε. Μπήκα πάρα πολύ συναισθηματικά μέσα σε αυτά τα γεγονότα. Με πόνεσε αυτή η αλλαγή. Ήταν πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα. Έχω βαριά “τραύματα” από την 11η Σεπτεμβρίου. Έγινε μπροστά μας. Ήταν φρίκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved