Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα! Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου!
Showbiz

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα! Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου!

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την όμορφη Ύδρα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου

Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις 18,15 μ.μ. από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων:
«Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Ο γνωστός τραγουδοποιός και η όμορφη ηθοποιός είχαν κοντά τους μόνο πολύ στενούς τους φίλους και στενούς συγγενείς και μάλιστα, τους υποδέχτηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού όπου και φιλοξενήθηκε ο πολιτικός τους γάμος.

Η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν πολύ όμορφη, όπως και το δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο φυτό.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους το καλοκαίρι που πέρασε στην Ύδρα, κάτι που μάλλον υποδεικνύει ότι είχαν αποφασίσει από τότε πως ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved