Καιρό είχαμε να τον δούμε! Η μοναχική βόλτα του Φοίβου στο Χαλάνδρι
Showbiz

Καιρό είχαμε να τον δούμε! Η μοναχική βόλτα του Φοίβου στο Χαλάνδρι

Ο Φοίβος έχει καιρό να εμφανιστεί κάπου δημόσια όμως εμείς τον εντοπίσαμε στο Χαλάνδρι σε χαλαρή του βόλτα.

Ο Φοίβος είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα.

Μετά από αρκετό καιρό τον είδαμε να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη μουσική ακαδημία «House of fame», στο ρόλο του κριτή. Εκεί άφησε το στίγμα του με τις επικές ατάκες του αφού πάντα είχε ένα έξυπνο σχόλιο για τους παίκτες.

Συγκεκριμένα στον τελικό του ριάλιτι, αναφερόμενος στον νικητή Στέφανο Πιτσίνιαγκα είχε πει: «Από την πρώτη σου εμφάνιση μέχρι και σήμερα έχεις δείξει βελτίωση. Η πρώτη σου εμφάνιση ήταν καταστροφή, ούτε τα λόγια σου δεν θυμώσουν. Άλλα παιδιά τα οποία μπήκαν έχοντας δουλέψει έξω, είχαν μικρότερη εξέλιξη γιατί ήταν ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Και εύχομαι και στο επόμενο τραγούδι να σκίσεις γιατί μας τρέλανες στη μίρλα στα καθημερινά επεισόδια. Με αυτά που έβλεπα μια εβδομάδα, ήθελα απλά να κλείσω την τηλεόραση. Δεν άντεχα τέτοια γκρίνια...»

Από τότε όμως έχουν περάσει αρκετοί μήνες και δεν έτυχε να τον ξανασυναντήσει κανείς.

Μέχρι που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πριν από λίγες μέρες να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο Χαλάνδρι, πίνοντας καφέ και μιλώντας συνεχώς στο τηλέφωνο όπου έδειχνε απορροφημένος με την συζήτηση.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved