Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Full in love το ζευγάρι - Η πρώτη κοινή φωτό τους και το τρυφερό φιλί
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Full in love το ζευγάρι - Η πρώτη κοινή φωτό τους και το τρυφερό φιλί

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ερωτευμένοι και το φωναζούν παντού. 

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι που πέρασε τις πρώτες του διακοπές και επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλία με τη μηχανή του τραγουδιστή. Και μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά ακόμα για τη σχέση τους, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, όμως, με τον δικό της τρόπο έχει παραδεχτεί ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο.

Πρώτος σταθμός στο road trip τους ήταν η Νάπολη, με την Μαίρη Συνατσάκη να μαγεύεται από τις ομορφιές του τόπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όμως δημοσίευσε και το πρώτο τρυφερό βίντεο με τον Ίαν Στρατή και είναι το πρώτο τους τρυφερό στιγμιότυπο.

Ωστόσο η παρουσιάστρια δημοσίευσε σήμερα την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον σύντροφό της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τους απεικονίζει αγκαλιά ενώ της έδινε κι ένα τρυφερό φιλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved