Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω φορέσει χιλιάδες νυφικά, δεν έχω καμία περιέργεια να με δω ντυμένη νύφη»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω φορέσει χιλιάδες νυφικά, δεν έχω καμία περιέργεια να με δω ντυμένη νύφη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα ωστόσο, δεν την έχει ζηλέψει ποτέ σύντροφός της.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς είναι όταν ερωτεύεται, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχουν κάνει για εκείνη.

Έχεις ψάξει ποτέ το κινητό συντρόφου σου;

Δεν το έχω ψάξει. Ούτε σκηνή ζηλοτυπίας έχω κάνει ποτέ. Αν φτάσει κάποιος στο σημείο να σε κάνει να τον ζηλέψεις, καλύτερα να μην είστε μαζί. Αλλά ούτε εγώ έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να με ζηλέψουν.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;
Όπως τώρα. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν έχει χρειαστεί να κάνω καμία τρέλα.

Δεν έχει τύχει να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι μόνο και μόνο για να δεις τον άλλο για λίγες ώρες;

Και πώς θα πήγαινα την επόμενη μέρα άυπνη στη φωτογράφιση με μαύρους κύκλους; Δυστυχώς η δουλειά μας δεν τα επιτρέπει αυτά.

Έχουν κάνει για εσένα κάτι αντίστοιχο;

Δεν έχω παράπονο. Και στο Μιλάνο έχουν έρθει για να με βρουν και στην Κωνσταντινούπουλη και σε διάφορα μέρη. Μάλιστα, υπήρχε κάποιος που ήρθε στη Νέα Υόρκη μόνο για ένα 24ωρο για να με δει.

Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει ένας άντρας για εσένα;

Δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα να γιορτάσω τη Γιορτή των Ερωτευμένων γιατί δεν ήμουν εδώ στις 14 Φεβρουαρίου. Ο Δημήτρης το ήξερε αυτό, οπότε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να είναι όλα πολλά. Να είναι πολλά τα λουλούδια, πολλά τα στολίδια, σε βαθμό που κάποιος μπορεί να το θεωρήσει υπερβολικό. Αλλά το έκανε επειδή ήθελε να είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Πρόταση με δαχτυλίδι δεν μου έχει κάνει ποτέ κανείς.

Μήπως επειδή κι εσύ δεν δείχνεις ένα κορίτσι που ονειρεύεται να παντρευτεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξυπνάω και ρίχνω ένα νυφικό πάνω μου για να δω αν μου πηγαίνει, ούτε κάνω πρόβες το τούλι στον καθρέφτη μου! Ο γάμος πρέπει να γίνει σε timing που να το θέλουν και οι δύο πολύ. Και επειδή κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στο μόντελινγκ έχω φορέσει χιλιάδες νυφικά, δεν έχω καμία περιέργεια να με δω ντυμένη νύφη.

Τουλάχιστον έχεις καταλήξει ποιο νυφικό σου ταιριάζει καλύτερα;

Αν και εφόσον έρθει η ώρα να παντρευτώ, θα επιλέξω ένα νυφικό που να μην είναι βαρύ, να μην είναι ζεστό για να μην ιδρώνω και να μπορώ να το λιώσω. Θέλω να μπορώ να το πατήσω ή ακόμα και να το σκίσω χορεύοντας, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι πέρασα καλά στον γάμο μου!

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved