Μάριος Αθανασίου: «Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά»

Ο Μάριος Αθανασίου, ο Δημήτρης Υφαντής από τη σειρά «Άσε μας ρε μαμά», ο ανεκπλήρωτος έρωτας της Ρωξάνης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».


Αναφορικά με το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Δημήτρη με την Ρωξάνη, είπε:
«Πιστεύω ότι μετά από πολλές δυσκολίες , ανατροπές και εκπλήξεις, δυσάρεστες ή ευχάριστες, κάποια στιγμή θα καταλήξουμε εκεί που θα θέλαμε, έτσι ελπίζω…».

Για την τηλεοπτική του μαμά, την Γεσθημανή, είπε: «Νομίζω ότι είμαι ο ορισμός του καταπιεσμένου ανθρώπου… Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι 46 χρονών, που έχει αφήσει τη μητέρα του να εμπλέκεται τόσο πολύ στη ζωή του. Προφανώς πολλά πράγματα τα αφήνει να συμβαίνουν γιατί έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη του και έχει μεγάλο άγχος, αλλά δεν είναι πια μικρή…».



Όσον αφορά τις σχέσεις του και το αν υπήρξε ποτέ σε τοξική σχέση, είπε: «Βαθμός τοξικότητας υπάρχει σε όλες τις σχέσεις… Είναι μικρή η μερίδα των ανθρώπων που ζουν σ’ ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον… Ίσως να μην έχω χειριστεί σωστά τις σχέσεις μου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, ακόμα και με τα παιδιά μου…».

Για τον γάμο του ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου: «…Δεν είμαι μέρος του lifestyle, γι’ αυτό παντρεύτηκα μυστικά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε χαρακτηριστικά: «…Όσοι έχουν ασχοληθεί με αυτό, νομίζω ότι έχουν ανακουφιστεί πάρα πολύ με αυτές τις περιπτώσεις που πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης... Είναι κάτι που δεν μου αρέσει να το σχολιάζω, να το αγγίζω, παρά μόνο να βλέπω και να περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την εξέλιξή του… Νομίζω ότι όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν τίθεται αυτό το θέμα…».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved