Λένα Δροσάκη: «Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω»
Showbiz

Λένα Δροσάκη: «Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω»

H Λένα Δροσάκη πρωταγωνιστεί στη νέα καθη­μερινή σειρά του ΜEGA «Το αύριο μας ανήκει».

Σε συνέντευξή της ανέφερε αν τα μυστικά που κρύβει η ηρωίδα της θα αποκαλυφθούν, αν η ίδια έχει μυστικά, αλλά και πόσο άλλαξε τη ζωή της η μητρότητα.

Υποδύεστε μια γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά... θα αποκαλυφθούν σύντομα κάποια από αυτά;

Οι γυναίκες που έχουν μυστικά δεν παύουν να έχουν. Είναι η ζωή τους μπλεγμένη με μυστήρια και, ίσως, κάπως ενδόμυχα τα επιδιώκουν κιόλας. Η συνέχεια επί της οθόνης. Είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια.

Η Λένα έχει μυστικά;
Δεν μου αρέσουν τα ψέματα στη ζωή μου. θεωρώ ότι τα μυστικά είναι σαν να λες με κάποιον τρόπο τη μισή αλήθεια. Βέβαια, όλοι μέσα μας, βαθιά, κρύβουμε κάποια πράγματα. Στη δική μου περίπτωση, από την ημέρα που έγινα μητέρα όλα αυτά έπαψαν να υπάρχουν. Αποκαλύφθηκαν.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η μητρότητα;
Πάρα πολύ, στο 100%. Η μητρότητα έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Η καθημερινότητα μου, τα συναισθήματα μου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Ολη μου η κοσμοθεωρία. Η μαμά Λένα είναι διαφορετική πλέον.

Σταθήκατε τυχερή στην πορεία μέχρι τώρα;

Στάθηκα τυχερή, αλλά η ζωή δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω, ακόμα και τώρα. Οπως όλοι μας, έτσι και εγώ αντιμετώπισα και δύσκολες στιγμές. Είναι η καθημερινότητα και η ίδια η ζωή που κάποιες φορές δυσκολεύει την κατάσταση. Ομως, κάθε μέρα λέω «Δόξα τω θεώ». Είμαι τυχερή γιατί πάνω από όλα πήρα πολλή αγάπη.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved